Guillem Visa (Ivars), sisè al campionat català sub-8

            La Pineda de Salou acull aquests dies els campionats catalans individuals d'escacs base des de la categoria sub-8 fins a la sub-18. Des del passat dissabte i fins aquest diumenge jugadors procedents de tota la geografia catalana i d'Andorra participen en els campionats catalans.

            El primer torneig a acabar ha estat el sub-8 que va acabar aquest passat dilluns amb la participació de 55 jugadors. Entre els jugadors lleidatans cal destacar la medalla aconseguida per GuillemVisa (Ivars) que ha aconseguit el sisè lloc, amb 6 punts de 8 partides; 16è lloc per Biel Piñol (Mollerussa); 20è, Roger Domenech (Lleida); 36è, Pau Torres (Mollerussa) i 44è Marc Torres (Mollerussa).

Guerau Masagué (Lleida), candidat al podi de sub-14

            La resta de categories es segueixen disputant fins aquest dijous, dia en que es decidiran els campions.

            A la categoria sub-18 trobem els lleidatans Édgar Solé (Lleida), Ramon Cosialls (Almenar) i Mariona Clua (Vallfogona), que de moment és la millor jugadora de la categoria un cop disputades cinc rondes.

            La representació lleidatana a la categoria sub-16 ve formada per Ferran Solé (Lleida), Guim Estruch (Guissona), Guerau Ripoll (Lleida), Joel Anglès (Tàrrega), Jordi Mir (Lleida) i Albert Vila (Lleida).

            En categoria sub-14, Guerau Masagué (Lleida) es presenta com un dels candidats al títol en un grup en que també hi prenen part Lluc Estruch (Guissona), Armand López (Balàfia-ADEJO), Daniel Cano (Balàfia-ADEJO), Vinyet Palau (Alcoletge), Samuel Llinares (Lleida), Joan Masot (Balàfia-ADEJO) i Luis Miguel Gutiérrez (Lleida).

            En categoria sub-12 participen Daniel Sastre (Lleida), Joan Pedra (Balaguer), Alex Pedra (Balaguer), Gerard Vendrell (Balaguer) i Ariadna Marin (Vallfogona).

            A la categoria sub-10, hi prenen part els lleidatans Antoni Rúbies (Vallfogona), Pau Berge (Vallfogona), Joan Barri (Balaguer), Marc Vendrell (Balaguer) i Guerau Benseny (Lleida).

Joan R. Giribet