El casal Lapallavacara va acollir la jornada que va comptar amb 73 participants d'arreu del territori

El Club Escacs Balaguer va organitzar el passat dissabte, 5 de març, juntament amb el Mestre D'escacs Israel Campos i la col·laboració de la Paeria de Balaguer i la Federació Catalana d'Escacs, la tercera jornada del Torneig 'Tots els Nens Juguem'. Aquest es va disputar a la sala polivalent del Casal Lapallavacara de Balaguer i va comptar amb un gran èxit de participació, amb un total de 73 nens i nenes vinguts de diferents localitats lleidatanes i barcelonines. 

Sala de joc de la tercera jornada 'Tots els Nens Juguem'

El torneig el va guanyar la jugadora Sub16 Martina Ribó del Club Escacs La Seu d'Urgell, aconseguint guanyar les 7 rondes disputades. El Club d'Escacs Balaguer va estar representat per 10 jugadors, destacant la cinquena posició absoluta del Roger Botigué (sub14). Al final de la jornada es van entregar els trofeus als guanyadors de les 5 categories (des de Sub8 a sub16 i No Federats), una medalla de participació i un detall per a tots els participants.

'Tots els Nens Juguem' és un torneig que consta de 7 jornades a disputar a Pons, Tàrrega, Balaguer, Bellcaire i 3 localitats més a definir. És obert a nens/es fins a 16 anys, Federats i no Federats, té l'objectiu de promoure els Escacs entre els més joves.

CLASSIFICACIÓ FINAL

FOTOS DEL CLUB D'ESCACS LA SEU