Es convoca reunió telemàtica a través del web zoom.us, als representants de clubs, el dia 15 de maig de 2020 a les 19 hores. Només podrà assistir una persona per club, ja que el nombre de participants és limitat pel mateix programa. Per formar part d'aquesta reunió caldrà enviar al correu de la Federació (federacio@escacs.cat) el nom de la persona (pot ser el president o persona en la qual delegui, sense que calgui document de delegació), nom del club i correu electrònic, on se li enviarà les claus per poder assistir-hi.

La reunió consistirà en una primera part informativa, per part del president i membres de Junta de la Federació, i en una segona part es respondran les preguntes que vulguin formular els assistents.

No es tracta d'una assemblea de clubs, ja que la llei actualment no permet la convocatòria fins que no finalitzi l'estat d'alarma.

Restem a la vostra disposició per aclariments a traves del correu federacio@escacs.cat

Junta Directiva

Federacio Catalana d'Escacs

-------------------------------------------------------------------------------------------------

ANNEX INFORMATIU DECRET LLEI REFERENT A LES ASSEMBLEES 

DECRET LLEI 10/2020, de 27 de març, pel qual s'estableixen noves mesures extraordinàries per fer front a l'impacte sanitari, econòmic i social del COVID-19.

Capítol III

Mesures relatives al funcionament de les entitats esportives a Catalunya

Article 3 Mentre es mantingui l'estat d'alarma, en exercici de les funcions de coordinació i control en l'àmbit de l'esport, s'adopten les mesures següents:a) Se suspèn la realització d'assemblees generals, tant ordinàries com extraordinàries, de les entitats esportives de Catalunya, deixant sense efecte qualsevol convocatòria que ja hagi estat acordada i comunicada i que es tingui previst realitzar a partir de l'entrada en vigor del present Decret llei. Una vegada aixecada la suspensió, per raons de seguretat jurídica i evitar situacions d'indefensió, s'hauran de tornar a convocar i comunicar, respectant els períodes establerts legalment.