55 jugadors van participar en la 2ª Diada d'escacs i lleure de Tornabous, que es va celebrar diumenge passat. El pavelló de la població es va preparar per acollir els dos campionats: un per a joves i l'altre pels adults. L'organització del club escacs Tornabous va condicionar la sala amb dos grans ventiladors per poder suportar la calor d'aquest passat diumenge, a més de l'esmorzar preparat i l'entrada lliure a les piscines del poble, tant per a esportistes com acompanyants.

En l'aspecte esportiu, cal destacar la victòria d'Albert Ramon (Tàrrega), seguit d'Arnau Arnó (Almenar) i Albert Palau (Baix Segre). Pel que fa a les categories, la victòria del grup A va recaure en Joan R. Giribet (Ivars), el grup B el va guanyar Zurab Semionovich (Ivars) i el trofeu del grup C va ser per Víctor Mayoral (no federat).

El campionat dels més joves va ser guanyat per Joel Anglès (Tàrrega). La resta de guanyadors per categories van ser: David Fajardo (ADEJO) en sub-12, Antonio Gassó (ADEJO) en sub-10, i Miguel Ángel de la Fuente (Balaguer) en sub-8.

Podeu veure les classificacions finals dels dos torneigs a l'enllaç.