Tots els dijous a les 16:30 al local de la Unió Escacs Cambrils, el Palau Municipal d’Esports, gairebé 30 jugadors majors de 60 anys (o 55 anys en cas de fèmines) es donen cita en aquest prestigiós i disputat torneig al millor de 8 rondes, on a més d’excel·lents partides d’escacs destaca la gran camaraderia i amistat entre els participants.

 

Els favorits per al títol són el vigent campió Jordi Margalef (Reus Deportiu), així com Guillem Buxadé (Lira Vendrellenca) i Enric Regué (Escacs Reus) -els dos jugadors que encapçalen el rànquing inicial-, si bé també estaran en competició en Josep Mª Guasch (Espluga del Francolí), Eloi Toldà (Amposta) i Francesc Terreu (Valls), que cercaran una plaça en el podi final. S’ha de destacar la gran participació de jugadors de la Unió Escacs Cambrils, amb 9 inscrits en el campionat de veterans de la província.

 

 

Tots els jugadors estan en actiu als seus clubs, pel que també juguen els diumenges la Lliga Catalana. El campió, el 2n i el 3r classificat guanyaran una plaça per a la final del campionat de Catalunya d’escacs per a veterans.

 

Classificació després de la 4a ronda