El Colon Sabadell Chessy revalida el títol de campió de Catalunya d'escacs llampec.  

Lliurament de la insígnia d'or a l'expresident Toni Ayza i de quatre insígnies de plata. 

Jaume Izquierdo, Jordi Ayza, i Guillem Buxadé, insignies d'argent, junt amb el President de la Federació Pepo Viñas

La Festa Catalana dels escacs va reunir més de dos-cents jugadors de clubs d'arreu de Catalunya que van disputar a Salou el Campionat de Catalunya de partides ràpides, un campionat en què s'imposaria, per segon any consecutiu, la Societat Coral Colon de Sabadell Chessy, club que enguany alineava els Grans Mestres Jordi Magem, José González i Lluís Comas, el Mestre Internacional Lázaro Lorenzo i el Mestre FIDE Carles Díaz Camallonga. Només van cedir una sola derrota i un empat, superant a la classificació final el Mollet i el Barberà, segon i tercer classificat, respectivament, amb els mateixos punts que els campions però amb pitjor desempat. 

El dinar es va dur a terme al Club Nàutic de Salou, on es va atorgar la insígnia d'or a Toni Ayza, expresident de la Federació Catalana d'Escacs; i quatre insígnies de plata, als Mestres Catalans Fermín Tejero (absent per malaltia) i Guillem Buxadé, al MF Jordi Ayza i a Jaume Izquierdo. També van rebre premi el MI Hipólito Asís, vigent campió de Catalunya absolut; el MF Dani García Ramos, vigent campió de Catalunya sub-18; i la MFF Laura Martín, vigent campiona femenina de Catalunya, així com els equips premiats en l'edició d'enguany de la Lliga Catalana d'Escacs i especialment el primer equip del Colon Sabadell Chessy, club que ha guanyat la Divisió d'Honor Catalana. 

Els nou Mestres Catalans que han assolit el títol durant el 2017 també van rebre un reconeixement. L'acte va finalitzar amb els premiats del Campionat de Catalunya de ràpides per equips disputat durant el matí i amb un sorteig de diferents obsequis entregats als assistents més afortunats. 

Des de la Federació només podem agrair-vos la vostra assistència i engrescar-vos perquè seguiu participant a les Festes Catalanes que seguirem celebrant. 

Enllaços d'interès:

Campionat de Catalunya blitz per equips a Chess-results

Vídeo: insígnia d'or a Toni Ayza

Vídeo: insígnies de plata

Vídeo: Tomy Asís, campió de Catalunya absolut

Vídeo: Dani García Ramos, campió de Catalunya sub-18

Vídeo: Laura Martín, campiona femenina de Catalunya

Vídeo: SCC Sabadell Chessy, campió de la Divisió d'Honor catalana