Paral·lelament al torneig de Sants - Ciutat de Barcelona s'ha dut a terme el Memorial Arturo Pomar del 26 al 28 d'agost, torneig de sistema lliga a una volta entre jugadors de les categories sub-12 i sub-10. A la categoria sub-12 va guanyar amb bastant autoritat el jugador del C.E. Valls, Xavier Mompel, amb 4,5 de 5 punts només cedint unes taules a la darrera ronda tot i que perdent ja s'assegurava quedar campió de la seva categoria. Van completar el podi com a sub-campió l'Oriol Najar, del C.E. Cardona, i com a tercer classificat el jugador del Casino Sitges Prado, Marti Marin, que va ser l'únic jugador que va fer taules amb el campió.

                                                                                        Podi sub-12 Memorial Arturo Pomar

A la categoria Sub-10 va haver-hi una baixa d'última hora i nomes van jugar 4 rondes on va resultar guanyador el jugador del C.E. Amposta Gerard Tallada que va fer la totalitat de punts del torneig, 4 de 4 punts possibles. L'acompanyen en el podi el jugador del Peona i Peo Ian Perez com a subcampió i Gonzalo Hijarrubia del C.E. Tarragona com a tercer classificat.

                                                                                     Podi sub-10 Memorial Arturo Pomar

Tots els participants van rebre una medalla conmemorativa per participar en el torneig i els tres primers classificats van ser guardonats amb un trofeu i un llibre d'escacs.

Classificació sub-12

Classificació sub-10

Àlbum de fotografia