Julio Granda inscriu el seu nom al palmarès de Llucmajor.

El Gran Mestre peruà Julio Granda, va realitzar un esplèndid torneig, després de punxar a la segona jornada. Però en lloc de desmotivar-se, va començar a recollir victòries una darrera d'una altra, fins a encadenar 7 de seguides, cinc d'elles contra altres grans mestres que de forma impotent van veure com el peruà anava deixant enrere tots els rivals, aconseguint 8’5 punts sobre 9 possibles. Amb aquesta puntuació assolirà els 2700 punts FIDE, que el torna a col.locar a l'èlit mundial.

Li van acompanyar al podium el GM francès Edouard Romain, el qual resideix a Barcelona des de fa dos anys, i el GM rus Aleksandr Rakhmanov, jugador de l'Escola d'Escacs de Barcelona.

D'altra banda, el MF Ochsner Bjorn Moller, de Dinamarc,a va aconseguir els punts suficients per obtenir la seva segona norma de Mestre Internacional.

En el lliurament de premis van estar presents, a més dels organitzadors Sebastià Nadal i Juan Oliver, el President de la FBE, al costat de la regidora de turisme Lucia Escibano, i l'Alcalde de Llucmajor, que com és tradició lliurà el premi al guanyador del torneig.

Classificació