Com cada últim cap de setmana de juliol, una nova edició de l'Obert Internacional Ciutat d'Olot, inclòs dins el Circuit Català i amb 1.805 € en premis, s'ha celebrat amb un èxit rotund. Aquest any s'ha jugat per primer cop a la sala de Torin, gràcies al suport de l'Ajuntament d’Olot, per la qual cosa, s'ha pogut aconseguir una de les millors xifres de participants amb 104 jugadors. Les 11 diferents nacionalitats dels inscrits juntament amb la gran varietat de nivell (alguns els millors d'Espanya i Sud-Amèrica), altres que fa poc que s'han iniciat en els escacs, a més a més de participants de totes les edats, han convertit Olot en la capital gironina dels escacs per un dia i l'actiu s'ha reafirmat com un dels millors de Catalunya.

El campió de la XIX edició ha estat el Gran Mestre alemany Igor Glek, amb 7,5 punts, juntament amb el segon Jonathan Cruz, del Tres Peons, i el tercer Pere Garriga, de Mollet.

El podi del XIX Ciutat d'Olot

Els campions de tram han estat el MI Luis Rojas, el MC Jordi Triadú (millor local), el MF Albert Castillo, Carlos Espinosa Cebrian (destacar el seu gran torneig amb 6'5 punts i millorant 20 llocs al rànquing), Arnau Gonzalez Cobos i Antoni Foix. El millor sub14 ha estat Bernat Xifra, del Gerunda, i la millor jugadora Laura Martin, del Llinars.

Club d'Escacs Olot

 

 

Classificació final

Album de fotografies