Un any més la Societat Coral Colon va organitzar la XI edició de l’Open Internacional “Ciutat de Sabadell” a partir de l’1 de setembre, que en aquesta ocasió va reunir un total de 150 jugadors i jugadores de diferents nacionalitats i edats.

El guanyador del grup A va ser el GM  Cristian Cruz amb 7 punts, qui no va perdre cap partida en tot el torneig, seguit de Carles Diaz Camallonga amb 6,5, que per segon any consecutiu va obtenir la segona plaça. En tercer lloc va quedar el GM Levan Aroshidze també amb 6,5 punts. 

També es van organitzar el III Blitz i el clàssic Torneig de la Diada “Ciutat de Sabadell”

El guanyador del l torneig Blitz va ser, amb 8,5 punts de 9, el MI de Costa Rica Leonardo Valdes Romero, seguit de Levan Aroshidze amb 7,5 i terminant el podi amb el MK Alfons Macaya Ruiz.

El guanyador del grup B va ser Juan Bosco Prats Rodríguez amb 7,5 punts, seguit a la classificació per Marc Juan Bartroli i Ricard Nadal Fajardo.

Començant pel grup C de l'Open l’indiscutible líder durant tot el torneig i guanyador del mateix va ser Eduard  Serentill Tost, que va acabar amb 8 punts de 9 possibles, seguit de Pol Martínez Torras i Joan Tortosa Moros amb 6,5 punts cadascun.

Al clàssic torneig de la Diada el campió va ser, repetint podi, el GM  Cristian Cruz amb 7,5 punts seguit del GM català Alvar Alonso Rosell i del GM argenti Leandro Krysa.