PRESENTACIÓ

Després d’un any de pandèmia i amb l’obligada cancel·lació del Circuit Català de l’any passat, degut a la cancel·lació de tots els torneigs presencials durant l’estiu del 2020, aquest any 2021 la Federació Catalana d’Escacs vol reactivar el Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs. 

Alguns torneigs integrants han confirmat que no el podran organitzar a causa de la situació sanitària que es viu, però d’altres estan disposats a tirar endavant i fer-los realitat per poder començar amb la nova normalitat.

L’edició del 2021 serà el conjunt de torneigs internacionals “supervivents” i que s'iniciarà en el mes de maig fins el mes de setembre. Els torneigs que no es disputin aquest 2021, no desapareixeran, sinó que esperarem a que pel proper any si es puguin dur a terme.

El nou Circuit Català tindrà un total 19 torneigs que es divideixen en 6 de ritme clàssic i 13 de ritme actiu. Aquest calendari quedarà supeditat lògicament a l’evolució de la pandèmia, pel que és possible que hi hagin incorporacions posteriors i fins i tot alguns canvis de data.

El Circuit Català seguirà gaudint del patrocini del Consell Català de l’Esport (Generalitat de Catalunya), però desapareix la classificació del Circuit Català, tant la general com la de trams.

  

        

 

Organitza: Patrocina:

 

Col·laboren:

 

ufec
 
   
Federació Internacional d'Escacs

fide.com

Tabla de Flandes

tabladeflandes.com

Eventos de Ajedrez

eventosdeajedrez.com

The Week in Chess
theweekinchess.com
 Chessbase chessbase.com
 Chessdom chessdom.com
Ajedrez Notícias Diarias ajedreznd.com