Un cop finalitzin les fases regulars de la Lliga Catalana de l’any 2015 en la categoria sub-12 de totes les territorials, per a les Fases Finals s’organitzarà una Final a 8 equips. Aquesta final estarà composada pels vuit equips classificats del Grup sub-12 de la següent manera:

  • 4 de la territorial de Barcelona
  • 2 de la territorial de Girona
  • 2 de la territorial de Tarragona (1 del Camp de Tarragona i 1 de les Terres de l’Ebre)

En aquesta Final a 8 equips només podran participar-hi esportistes de la categoria sub-12 o inferior que disposin d’una valoració d’Elo Català igual o inferior a 1.800.

L’assignació dels números de cada equip es farà el dia 18 d’abril a les 15:30 a la sala de joc. Tots els equips jugaran 3 partides per disputar-se els 8 llocs de la classificació.

LOCAL DE JOC

La Final a 8 equips tindrà lloc al Club Peona i Peó, Plaça Salvador Riera, 2 Barcelona.

HORARIS I DIES DE JOC

Els horaris de joc seran:

Dissabte, 18 d’abril: 16:30 hores (Quarts de Final)

Diumenge, 19 d’abril: 9:30 hores (Final a 4 i per al 5è i 8è lloc); 15:00 hores. (Fase Final i per definir la classificació definitiva)

RITME DE JOC

90 minuts + 30 segons d'increment.

DESEMPATS

Sistema Holandés fins a les darreres conseqüències.

PREMIS

Els equips que disputin aquesta Final a 8 equips rebran una medalla i un diploma acreditatiu per a cada jugador/a participant de l’equip.

L’equip campió d’aquesta Final a 8 equips rebrà en dipòsit un trofeu com a campió, el qual haurà de conservar fins la Final de la següent temporada i retornar-lo. En aquest trofeu s’hi aniran gravant els noms dels equips campions de cada temporada i passarà a ser propietat de l’equip que abans aconsegueixi guanyar-lo tres vegades, moment a partir del qual es reiniciarà el comptatge amb un nou trofeu.

Els equips classificats per disputar-se els llocs de l’1 al 4 tindran una subvenció per equip de 100 € i la resta d’equips tindran una subvenció de 50 €. Aquest import el rebran al compte que el club que té amb la Federació.

CONFIRMACIÓ PARTICIPACIÓ

Tots els equips classificats en aquesta Final a 8 equips hauran de confirmar mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat, la seva participació o renuncia.