CONVOCATÒRIA
ORGANITZA
La Federació Catalana d’Escacs a la seva Delegació de Lleida i el Club Escacs Mollerussa.
DIA DE JOC
24 d’abril de 2016
HORARI
Les partides començaran a les 10 hores. Pel matí es jugaran 5 rondes i la resta de rondes es jugaran per la tarda.
LOCAL DE JOC I RESTAURANT PER DINAR
Restaurant Resquitx que està ubicat entre Golmés i Mollerussa – Carretera N-II Km 486.
INSCRIPCIONS EQUIPS CLASSIFICATS
Mitjançant el formulari d'inscripció on s’ha d’indicar els equips i les persones que dinaran al restaurant oficial del Campionat abans del dia 15 d’abril de 2016.
RENÚNCIES
Els equips que renuncien a participar han de posar un correu electrònic a federacio@escacs.cat abans del dia 15 d’abril de 2016.
PREMIS
Es repartiran al final de la Competició.
- Trofeu per al campió absolut i de cada categoria.
- Trofeu pel al segon classificat de cada categoria.
- Trofeu per al tercer classificat de cada categoria
BASES
SISTEMA DE JOC:
Lliga per categories, puntuació olímpica, a 10 equips per grup.
RITME DE JOC:
15 minuts per jugador/a i 5 segons d’increment per jugada.
TEMPS D’ESPERA:
El temps de tolerància per a la presentació de l'esportista davant del tauler serà de 15 minuts des de l’inici de la ronda.
ARBITRATGE:
Les decisions de l’Àrbitre principal del torneig seran inapel·lables. Les reclamacions sobre una decisió de l’àrbitre principal no impediran el desenvolupament de la competició i seran enviades, un cop finalitzat el torneig, al Comitè de Competició de la FCE per dirimir les responsabilitats dels implicats (jugadors, àrbitres i directius).
ELO
Aquest campionat serà vàlid per a ELO català, tal i com estipula la reglamentació d’avaluació d’actius.
S’aplicaran per aquest ordre:
- Puntuació per matx,
- Sonnenborn-Berger,
- Resultat particular,
- Kashdan,
- Holandès.
- Sorteig.
Per a la resta de detalls reglamentaris: Veure: Reglament de la Copa Catalana.
DINARS
- Esmorzar: s’habilitarà en el hall d’entrada del restaurant un dispositiu per donar cabuda als esmorzars dels jugadors.
- Dinar:
- El local disposa de 4 restaurants diferents on s’ha negociat menús:
- Menú Copa Catalana (18 € - Iva inclòs) – Capacitat màxima 200 comensals
-
1r Plat - Entremès de la casa
2n Plat - Entrecot de cap de llom amb pera i xampinyons naturals
Postres- Crema catalana amb poma caramel·litzada
Celler: Vi negre Rene Barbier
Aigües minerals o refrescos
Cafès
-
- Menú Caragols (25 € - Iva inclòs) – Capacitat màxima 75 comensals
-
1r Plat - Amanida verda (enciam, tomàquet, ceba i all)
2n Plat - Cargols a la llauna
3r Plat - Carn a la brasa: xai, llonganissa, conill - Guarnició: Escalivada, patata al caliu i xampinyons naturals
Postres - Sant honoré
Celler: Vi negre Rene Barbier
Aigües minerals o refrescos
Cafès
-
- Menú Pizzeria (segons comandes) – Capacitat màxima 60 comensals
- Barra Bar – Opció Entrepans – Capacitat màxima 30 comensals
- Menú Copa Catalana (18 € - Iva inclòs) – Capacitat màxima 200 comensals
- Addicionalment s’ha contactat amb la resta de restaurants de Mollerussa on s’agafaran reserves durant el matí del mateix diumenge.
- Refrigeris: s’habilitarà en el vestíbul de la sala un servei de bar que estarà dedicat durant tota la jornada al campionat d’escacs.
- El local disposa de 4 restaurants diferents on s’ha negociat menús: