CONVOCATÒRIA

ORGANITZA

La Federació Catalana d’Escacs a la seva Delegació de Lleida i el Club Escacs Mollerussa.

DIA DE JOC

24 d’abril de 2016

HORARI

Les partides començaran a les 10 hores. Pel matí es jugaran 5 rondes i la resta de rondes es jugaran per la tarda.

LOCAL DE JOC I RESTAURANT PER DINAR

Restaurant Resquitx que està ubicat entre Golmés i Mollerussa – Carretera N-II Km 486.

INSCRIPCIONS EQUIPS CLASSIFICATS

Mitjançant el formulari d'inscripció on s’ha d’indicar els equips i les persones que dinaran al restaurant oficial del Campionat abans del dia 15 d’abril de 2016.

RENÚNCIES

Els equips que renuncien a participar han de posar un correu electrònic a federacio@escacs.cat abans del dia 15 d’abril de 2016.


PREMIS

Es repartiran al final de la Competició.

  • Trofeu  per al campió absolut i de cada categoria.
  • Trofeu pel al segon classificat de cada categoria.
  • Trofeu per al tercer classificat de cada categoria

BASES

SISTEMA DE JOC:

Lliga per categories, puntuació olímpica, a 10 equips per grup.

RITME DE JOC:

15 minuts per jugador/a i 5 segons d’increment per jugada.

TEMPS D’ESPERA:

El temps de tolerància per a la presentació de l'esportista davant del tauler serà de 15 minuts des de l’inici de la ronda.

ARBITRATGE:

Les decisions de l’Àrbitre principal del torneig seran inapel·lables. Les reclamacions sobre una decisió de l’àrbitre principal no impediran el desenvolupament de la competició i seran enviades, un cop finalitzat el torneig, al Comitè de Competició de la FCE per dirimir les responsabilitats dels implicats (jugadors, àrbitres i directius).

ELO

Aquest campionat serà vàlid per a ELO català, tal i com estipula la reglamentació d’avaluació d’actius.

S’aplicaran per aquest ordre:

  1. Puntuació per matx,
  2. Sonnenborn-Berger,
  3. Resultat particular,
  4. Kashdan,
  5. Holandès.
  6. Sorteig.

Per a la resta de detalls reglamentaris: Veure: Reglament de la Copa Catalana.

DINARS

  • Esmorzar: s’habilitarà en el hall d’entrada del restaurant un dispositiu per donar cabuda als esmorzars dels jugadors.
  • Dinar:
    • El local disposa de 4 restaurants diferents on s’ha negociat menús:
      • Menú Copa Catalana (18 € - Iva inclòs) – Capacitat màxima 200 comensals
        • 1r Plat - Entremès de la casa

          2n Plat - Entrecot de cap de llom amb pera i xampinyons naturals

          Postres- Crema catalana amb poma caramel·litzada

          Celler:  Vi negre Rene Barbier

          Aigües minerals o refrescos

          Cafès
      • Menú Caragols (25 € - Iva inclòs) – Capacitat màxima 75 comensals
        • 1r Plat -  Amanida verda (enciam, tomàquet, ceba i all)                            

          2n Plat - Cargols a la llauna

          3r Plat - Carn a la brasa:  xai, llonganissa, conill  - Guarnició: Escalivada, patata al caliu i xampinyons naturals

          Postres - Sant honoré

          Celler:  Vi negre Rene Barbier

          Aigües minerals o refrescos

          Cafès

      • Menú Pizzeria (segons comandes) – Capacitat màxima 60 comensals
      • Barra Bar – Opció Entrepans – Capacitat màxima 30 comensals
    • Addicionalment s’ha contactat amb la resta de restaurants de Mollerussa on s’agafaran reserves durant el matí del mateix diumenge.
    • Refrigeris: s’habilitarà en el vestíbul de la sala un servei de bar que estarà dedicat durant tota la jornada al campionat d’escacs.