CONVOCATÒRIA

La Federació Catalana d’Escacs convoca els clubs d’escacs catalans per formar una cooperativa de compra de material d'escacs.

PREU

La Federació ha aconseguit un preu de compra per al clubs afiliats de 43,00€/unitat per cada DGT 2010 (IVA inclòs).

La Federació ha aconseguit un preu de compra per als clubs afiliats de 18€/unitat per cada joc d'escacs (tauler i peces) de plàstic. Per separat seria: Tauler PVC amb numeració al preu de 6 € i peces de plàstic (mida Stauton 5-6) al preu de 12 €.

Com a novetat enguany hi ha la possibilitat de demanar taulers i peces de fusta.

- Tauler de fusta Wengue 50*50cm, caselles 50 mm: 37,00€
- Tauler de fusta Caoba 48*48cm, caselles 50 mm: 26,00€
- Peces de fusta Cavall Alemany (amb caixa): 37,00€
- Peces de fusta Stauton Americà (amb caixa): 43,00€

TERMINI PER A LES COMANDES

El termini  perquè els clubs facin les seves comandes a la Federació serà fins el dia 12 de desembre de 2016. És obligatori fer les comandes, mitjançant el formulari oficial. No s’acceptaran les comandes per telèfon.

A partir d'aquesta data no es pot garantir el preu.

DADES IMPRESCINDIBLES

És imprescindible indicar si la factura (comanda) és per al 2016 o 2017. Tots els clubs que demanin rellotges han d’indicar les seves dades fiscals, o sigui, el NIF de l’entitat i adreça per fer la factura. Aquesta factura li serà lliurada en el moment de la recollida dels rellotges.

RECOLLIDA DELS RELLOTGES

Els rellotges estaran a disposició dels clubs, al local social de la FCE (Sant Adrià, 20 de Barcelona) a partir del 4 de gener de 2017. Cal avisar amb 48 hores per avançat que els rellotges encarregats es vindran a recollir. En el cas de no poder recollir la comanda personalment, els clubs podran contractar un transportista que vingui a recollir el material a nom seu ( les gestions i el cost del transportista aniran a càrrec del propi club).

PAGAMENT  

S'ha de realitzar mitjançant transferència al compte corrent del proveïdor EscaciMat: ES67 0081 0065 1400 0186 3994 Indicant nom del club i concepte: "Material Catalana". L'ingrés en cap cas s'ha de fer al compte de la FEDERACIÓ.

MOLT IMPORTANT: La data límit per fer el pagament serà el dia 27 de desembre de 2016. A partir d'aquesta data s'anul·laran les comandes efectuades que no s'hagin fet efectives. Un cop feta la transferència cal enviar un comprovant de transferència bancària al mail de la Federació: federacio@escacs.cat i al del proveïdor info@escacimat.com

Barcelona, 21 de novembre de 2016