Un cop finalitzades les fases regulars de la Lliga Catalana de l’any 2017 en la categoria sub-12 de totes les territorials, per a les Fases Finals s’organitzarà una Final a 8 equips. Aquesta final estarà composada pels vuit equips classificats del Grup sub-12 de la següent manera:

  • 2 de la territorial de Barcelona
  • 2 de la territorial de Girona
  • 2 de la Territorial de Lleida (han renunciat i seran substituits per dos equips de Barcelona)
  • 2 de la territorial de Tarragona (1 del Camp de Tarragona i 1 de les Terres de l’Ebre)

En aquesta Final a 8 equips només podran participar-hi esportistes de la categoria sub-12 o inferior que disposin d’una valoració d’Elo Català igual o inferior a 1.800 a les llistes d’ordre de forces del club.

L’assignació dels números de cada equip es farà el dia 29 d’abril a les 16:00 a la sala de joc. Tots els equips jugaran 3 partides per disputar-se els 8 llocs de la classificació.

 

LOCAL DE JOC

La Final a 8 equips tindrà lloc a la seu del Club d'Escacs Cerdanyola del Valles, C/ Sant Ramón, 180 Cerdanyola del Vallés

 

HORARIS I DIES DE JOC

Els horaris de joc seran:

 

Dissabte, 29 d’abril: 16:30 hores (Quarts de Final)

Diumenge, 30 d’abril: 9:30 hores (Final a 4 i per al 5è i 8è lloc); 15:00 hores. (Fase Final i per definir la classificació definitiva).

 

RITME DE JOC

90 minuts + 30 segons d'increment.

 

DESEMPATS

Sistema Holandès fins a les darreres conseqüències.

 

PREMIS

Els equips que disputin aquesta Final a 8 equips rebran una medalla i un diploma acreditatiu per a cada esportista participant de l’equip.

L’equip campió d’aquesta Final a 8 equips rebrà en dipòsit un trofeu com a campió, el qual haurà de conservar fins la Final de la següent temporada i retornar-lo. En aquest trofeu s’hi aniran gravant els noms dels equips campions de cada temporada i passarà a ser propietat de l’equip que abans aconsegueixi guanyar-lo tres vegades, moment a partir del qual es reiniciarà el comptatge amb un nou trofeu.

Els equips classificats per disputar-se els llocs de l’1 al 4 tindran una subvenció per equip de 100 € i la resta d’equips tindran una subvenció de 50 €. Aquest import el rebran al compte que el club que té amb la Federació.

 

CONFIRMACIÓ PARTICIPACIÓ

Tots els equips classificats en aquesta Final a 8 equips hauran de confirmar mitjançant correu electrònic a federacio@escacs.cat la seva participació o renúncia.

 

DINAR

El dinar de diumenge, 30 d'abril, es podrà fer al bar del local de joc del Cerdanyola (Bar Grau). Es farà un menú especial i caldrà confirmar el mateix diumenge la gent que es quedarà al dinar abans de l'inici de la ronda quarta.

 

PERNOCTACIÓ

Hostal Xarau: C/ Santa Anna 73, Cerdanyola del Vallès.

Hotel Torre Vermella: C/ Santa Marcelina13, Cerdanyola del Vallès.

Hotel Exc Parc Vallès: Cr. Artesans S/N, Cerdanyola del Vallès.

Hotel Campanile: N-150 Sector Baricentro, Barberà del Vallès.

Hotel Ibis: Can Masachs 18-20, Ripollet.

 

Barcelona, 19 d'abril de 2017