CONVOCATÒRIA

La Federació Catalana d’Escacs convoca els clubs d’escacs catalans per formar una cooperativa de compra de material d'escacs.

L’Empresa amb la que s’ha arribat a un acord es AJEDREZ21 (CHESS EDUCATION AND TECHNOLOGY, EDAMI), amb seu a Barcelona, Carrer Francisco Giner 42.

 

PREU

La Federació ha aconseguit un preu de compra per als clubs afiliats de 43,50€/unitat per cada DGT 2010 (IVA inclòs).

La Federació ha aconseguit un preu de compra per als clubs afiliats de 14,50€/unitat per cada joc d'escacs (tauler i peces) de plàstic (Staunton 5/6).

A més, el proveïdor ofereix descomptes especials per a clubs en una àmplia gama de productes.

 

COMANDES

Si el club ja te compte a Ajedrez21 o va omplir el formulari l'any passat pot fer la comanda directament:https://www.ajedrez21.com/blog/fcde/

Si es la primera vegada o han canviat les dades s’ha d’omplir el formulari, on trobareu tota la informació de pagament i opcions per a la recollida.

 

OMPLIR FORMULARI

 

Per tal d’omplir el formulari heu de conèixer el NIF de l’entitat i adreça fiscal per la factura, l’adreça on el club vol rebre el material demanat i si la factura ha de tenir data del 2019 o del 2020.

 

RECOLLIDA: els clubs podran recollir el material sense càrrec a la botiga del proveïdor, o bé amb un petit càrrec a domicili.

PAGAMENT: el pagament s'ha de realitzar directament al proveïdor. L'ingrés en cap cas s'ha de fer al compte de la FEDERACIÓ.

 

Mes informació a https://www.ajedrez21.com/blog/fcde/

Per a qualsevol dubte, contacteu a: escacs@ajedrez21.com / tel. 932385352 / Carrer de Francisco Giner 42. 08012 Barcelona (Horari de dilluns a divendres de 16h. a 21h.)