Avui s'ha disputat, que dic disputadíssima 5a ronda. En tota la ronda, hi ha hagut només 5 taules i entre els 11 primers taulers només 3.

Els dos jugadors del primer tauler, ambdós del mateix club de Sant Cugat, De la Plaza i Brusi, després d'una llarga partida on semblava que el negre guanyaria, de la Plaza ha igualat el final. Les sorpreses d'avui, han estat dues: la primera força gran, ja que en Pere Mas (Aragonès) ha sorprès Juan Dominguez (Jake) que fins i tot li ha donat mat. L'altra ha estat a la partida Jaume Costa (Granollers-Canovelles) amb blanques ha guanyat a Ricardo Palacín (Cornellà).

Després de la ronda d'avui la classificació l'encapçalen 4 jugadors amb 4 punts, el segueixen 6 amb 3'5 punts i 12 amb 3 punts.

Aquesta nit per fi, després de diversos anys els jugadors han respost i hem pogut celebrar el torneig de ràpides a 5 minuts. S'han inscrit 12 jugadors, que després de les 11 rondes han quedat empatats a 7.5 punts i en el primer lloc Isidre Grau, del Sant Quirze, i Joan Fluvià, del Tordera. El jugador vallesà s'endu el títol de campió per sonnenborg i en segona posició el jugador del Toredera. El premi de tram se l'ha endut el jugador Andreu Rojas, del Sant Marti, amb 6'5 punts.

Finalment, el torneig de Parxís no ha pogut celebrar-se.

 

La partida Marchador-Ayllon de la ronda 2.

 

Aparellaments ronda 6