Benvolgut amic/amiga:

Es un plaer dirigir-me a tu per oferir-te la possibilitat d’arbitrar el següent campionat:

Competició:

Campionat de Catalunya per Equips online Actius

Lloc:

Online

Data            

Els diumenges, 7, 14, 21 , 28 de febrer i  7,14 i 21 de març

Places:

1 Àrbitre Principal

600 €

1 Àrbitre adjunt

400 €

Observacions:

La feina dels àrbitres serà visualitzar i escoltar els participants i/o delegats mentre durin les seves partides per evitar ajudes externes, controlar les partides en joc i els resultats de les mateixes.

L’àrbitre principal haurà de fer els aparellaments amb el programa SM, per als equips i també les rotacions dels matxos amb els nicks dels participants a lichess. A més, hauran de  visualitzar i escoltar als participants i/o delegats i controlar les partides que no controli l’adjunt, a més de realitzar l’informe final.

L’àrbitre adjunt haurà de visualitzar i escoltar els participants i/o delegats i controlar la resta de partides que no controli l’àrbitre principal.

Tots dos hauran de tenir un compte dels programes Lichess i Zoom, més la càmera i micro connectats mentre duri la ronda. És per això que serà necessari tenir una connexió a internet de qualitat.

La retribució tindrà una retenció del 2%

Vàlid per elo català ràpid

Límit de la licitació: 29 de gener de 2021

 

Els Àrbitres de Suport en Pràctiques (ASP) i els Àrbitres Catalans en Pràctiques (ACP) poden licitar únicament les places d’àrbitre auxiliar. En cas de ser designats, només cobraran el 75% de la tarifa publicada a la licitació. 

Els àrbitres que vulguin licitar han de tenir la llicència arbitral en vigor. 

Una vegada finalitzada la prova la FCE enviarà un rebut. Serà imprescindible el seu retorn, degudament signats, per procedir al pagament dels honoraris.

Si tens intenció d’arbitrar aquesta prova, demana-ho per correu electrònic a la Federació Catalana d’Escacs (federacio@escacs.cat) i a la Comissió Delegada d’Àrbitres (arbitres@escacs.cat) de la FCE abans de la data de termini.

Barcelona, 22 de gener de 2021.