El jugador Albert Morales, de l'Once Barcelona, ha quedat campió del campionat d'Espanya juvenil de l'Once. L'Albert, amb 7.5 punts de 8 possibles, després de guanyar la darrera ronda, va consolidar la primera posició davant de l'Álvaro Hurtado, que ha aconseguit 7 punts.

L'Iraida Casadevall (Alt Empordà) va quedar 5a classificada de la general amb 5 punts i l'Adrià Climent va quedar 11è, amb 3 punts.

7a ronda: L'Albert Morales, líder del Campionat juvenil d'Espanya de l'ONCE.

Està en joc el XV Campionat d'Espanya juvenil de l'Once que es disputa a la ciutat de Mèrida. En aquest torneig hi participen 3 joves catalans, l'Albert Morales del club Once Barcelona, l'Iraida Casadevall, del club Alt Empordà i alumne del MI René Alonso, i l'Adrià Climent, jugador de la localitat de Premià de Mar.

S'aproximen a les darreres rondes, on el jugador català Albert Morales va líder de la classificació general. El segon classificat, Álvaro Hurtado està a mig punt de l'Albert.

A la dreta el jugador Albert Morales, de moment líder del campionat.

 

A l'esquerra, l'Iraida Casadevall, de l'Alt Empordà, abans de l'inici de la ronda d'ahir. Abans de la 7a ronda, ha aconseguit 3 punts.

L'Adrià Climent, a l'esquerra, preparant la planilla per a la ronda. Abans de la 7a ronda ha aconseguit 2 punts.