Avui s'ha disputat la tercera ronda on hi ha hagut molta competitivitat, ja que només hi ha hagut 6 taules entre 22 taulers. El número 1 del rànquing el mestre internacional Josep Anton Lacasa (Gran Penya) ha derrotat el mestre català Teodoro Asensio (Hospitalet Bellvitge), Joaquim Noria (Gran Penya) ha perdut amb Joaquim Lacasta (Gelida) en una partida emocionant i amb gran final, l'altre jugador amb 2 punts Joan Ramon Menac (Catalonia-Joviat) ha perdut contra Carlos Salgado (Platja d'Aro) amb 1,5 punts. La sorpresa de la ronda l'ha tornat a fer el mestre català Lluis Parals (Montgri) campió l'any passat, i que avui ha perdut contra Joan Vallbona (tres peons), Demà disputarem la 4a ronda on els dos únics jugadors amb tres punts s'enfronten  Joaquim Lacasta (Gelida)- Josep Anton Lacasa (Gran Penya), també tindrem una partida interessant entre Carlos Salgado (Platja d'Aro) contra Emili Simon (Terrassa) tots dos amb 2,5, un altre jugador amb 2,5 és el 4t del rànquing David Sole (Malgrat) s'enfrontés al núm. 3 Joaquim Noria (Gran Penya), segueixen 6 jugadors amb 2 punts. Dijous a les 22 hores hem programat el torneig de ràpides.

Disputada la 4a ronda on els que tenien 3 punts Joaquim Lacasta (Gelida) i Josep Anton Lacasa (Gran Penya) han efectuat taules, així com Carlos Salgado (Platja d'Aro) contra Emili Simon (Terrassa), l'altre jugador amb 2,5 punts David Sole (Malgrat) ha guanyat en gran partida a Joaquim Noria (Gran Penya). Una altra partida interessant ha estat la disputada per Eugeni Romero (La Lira) contra Salvador Lluverol (Vilafranca) que ha acabat guanyant el jugador de blanques, on Lluverol s'ha defensat molt bé de l'atac guanyador de Romero, contraatacant en les dificultats de temps, aconseguint una posició guanyadora en aquest moment va efectuar una jugada que llenço per terra tot el bé que havia jugat i va haver de rendir el Rei, així mateix  Lluis Parals (montgri) guanyador de l'any passat, no aconsegueix sortir de les taules. Han pujat el nombre de taules a 9 i només han guanyat les negres 3 partides, les altres guanyades per les blanques.

Amb els resultats que hi ha hagut han quedat 3 jugadors amb 3,5 punts, Josep Anton Lacasa (Gran Penya) contra David Sole (malgrat) i Teodoro Asensio (Hospitalet Bellvitge) amb 3 contra  Joaquim Lacasta (Gelida) 3,5, per disputar la ronda 5a.

Estem preparant el dinar del darrer dia que aquest any serà bufet lliure a les 14:50 i a continuació repartirem els premis del torneig, en començar la sessió els informo que he col·locat una llista amb els jugadors que té accés a l'esmentat dinar i que posin una creu al costat del seu nom, perquè, així i tot, els he de perseguir perquè la posin, espero que demà l'hagin posat.

També demà a la nit tenim el torneig de ràpides si s'inscriuen 10 jugadors o més, de moment només hi ha 9 jugadors inscrits.

Jaume Bosch Romay