EL CLUB D’ESCACS BARCELONA RETORNA A LA DIVISIÓ D’HONOR

Colon Sabadell Chessy, Escola d’Escacs de Barcelona i Barberà van guanyar amb solvència els seus respectius adversaris i continuen al capdavant de la classificació, amb un punt d’avantatge dels sabadellencs.  El Mollet, després de la derrota contra el Tres Peons,  ja no té opcions per guanyar el títol.

Al grup B, tot queda per decidir, a falta de tres rondes. Catalunya Escacs Club, Penya d’Escacs Cerdanyola i Sant Cugat sumen un important punt i deixen obertes totes les opcions de salvació. Per contra, el Foment Martinenc, el Lleida i el Peona i Peó es col·loquen en zona de descens, però encara tothom té opcions de salvació. El Gerunda té totes les possibilitats de quedar-se a la Divisió d’Honor, després de derrotar el Lleida.

A primera Divisió el Club d’Escacs Barcelona confirma la seva condició de favorit de grup i és virtualment  equip de Divisió d’Honor. L’Escola de Salou, per la seva part, es col·loca en posició de promoció i lluitarà per l’ascens al play-off. Al grup II, l’Andorra i el Terrassa es disputaran la primera plaça, en un partit decisiu per a tots dos equips.

Al grup I de Segona Divisió, el Colon Sabadell Chessy B, continua empatat amb el Granollers-Canovelles i a la darrera ronda es decidirà qui puja directament i qui promociona. Al grup II, el Sant Andreu B li porta un punt al segon classificat, Vilafranca, i es repartiran els llocs d’ascens i promoció.  Al grup III, el Sant Adrià continua líder, seguit a mig punt de la Gran Penya, al Grup IV, La Lira segueix amb la seva ratxa triomfal, amb 8 punts dels 8 possibles, i el Tarragona disputarà la promoció per l’ascens.