El Campionat de Catalunya d’Equips 2013 s'ha convertit en un passeig triomfal de la SCC Sabadell. La victòria davant de la UE Montcada acosta una mica més el Sabadell cap al títol, i ja només li queda jugar contra el Sant Josep, pel que fa als equips capdavanters que li poden mostrar més batalla. Amb el difícil matx contra Montcada, el Sabadell ha pogut comptar, per segon cop aquesta temporada, amb Alexandre Fier, un GM de més de 2600 punts d'Elo. Els sabadellencs han variat molt la seva alineació durant el campionat, però han mantingut sempre un alt nivell. Així, la baixa de Paco Vallejo d'aquesta setmana s'ha compensat amb un altre número u com és el brasiler Fier. El Montcada, per la seva banda, no ha presentat la millor alineació i ha hagut de prescindir del primer de la llista, Matthieu Cornette, tot i que ha recuperat Michael Oratowsky (3r tauler) i Hermínio Herráiz (4t).

A diferència d'altres equips, el Barcelona UGA ha jugat amb un equip molt similar en totes les rondes. En aquesta 6a ronda s'ha desfet sense problemes del Sant Andreu, un equip també molt constant en l'alineació. Tot i la victòria dels dos primers taulers del Sant Andreu, ha estat més decisiva la solidesa de l'equip del Barcelona UGA.

El Sitges continua amb zero punts després de perdre una de les bones oportunitats per estrenar-se. La derrota davant d'un dels seus rivals directes per a la promoció, el Figueres, condemna el Sitges, que ja té la salvació a dos punts, i li espera un calendari final molt complicat. Amb aquesta victòria, combinada amb la derrota del Sant Andreu, els empordanesos, per la seva banda, abandonen les places de promoció.

L'Escola d'Escacs de Barcelona, amb un equip molt superior, s'ha imposat al Foment Martinenc amb 4 victòries i 6 taules, i conserva el tercer lloc de la classificació.

La victòria del reforçat equip de Sant Josep de Badalona davant del Barberà no es pot considerar una sorpresa, ja que els badalonins presentaven un equip teòricament superior. D'aquesta manera, el Barberà es veu sobrepassat a la classificació pel St. Josep. Després d’aquesta derrota el Barberà es troba ara a la zona tranquil·la, amb 3 punts.

En la lluita per la part baixa, el Cerdanyola del Vallès suma el seu segon punt a costa de l'Andorra que, tot i reforçar la cua de l'equip, s'ha trobat amb un Cerdanyola encara molt més reforçat, que n'ha tingut prou amb dues victòries en els jugadors del darrera per guanyar el matx.