Davant dels canvis que suposa la reforma fiscal aprovada a finals del mes de novembre, totes les associacions, sigui quin sigui el seu àmbit d’actuació (veïns, ampes, culturals, socials, esportives, etc.) estan obligades a presentar la declaració de l’Impost de Societats i portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes.

Per tal d’ajudar les entitats a conèixer quins són els principals canvis, com les afecta i què cal fer al respecte, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha previst una sèrie de 24 sessions informatives arreu del territori català.

Si esteu interessats a assistir-hi, consulteu el calendari de les sessions i ja us hi podeu inscriure a través de l’enllaç que trobareu al calendari. L’aforament és limitat, cal fer el procés d’inscripció per poder-hi assitir.

Podeu consultar el programa de la xerrada: Programa

Les sessions es realitzaran en equipaments de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària. La inscripció és obligatòria i gratuïta i es realitza a través de cada una de les escoles que imparteix la sessió. A totes les persones assistents a les xerrades se’ls donarà un certificat en acabar la sessió.