AMPLIACIÓ DE JUGADORS QUE PUGUIN JUGAR A LA DIVISIÓ D'HONOR

En el cas de la Divisió d'Honor, la Comissió Esportiva de la FCE considerarà ampliar el nombre de jugadors sense X permesos, en substitució temporal dels jugadors amb X que no puguin participar en la ronda, per una causa objectiva relacionada amb la covid. L'ampliació serà de tants jugadors com demostrin la seva baixa per covid.

Les peticions per ampliar el nombre de jugadors dels equips de Divisió d'Honor s’haurà de fer abans de les 13 hores del divendres de cada setmana.

La Federació publicarà en la seva pàgina web l’autorització d'ampliació de jugadors en cas que sigui acceptada la petició raonada del club.

CERTIFICATS PCR O TEST D'ANTÍGENS EN FARMÀCIES

Com a criteri general, no seran admesos certificats de farmàcia. En casos excepcionals que puguin estar justificats, a criteri de la Comissió Esportiva de la FCE, (al·lèrgies, contraindicacions per vacunar-se, etc.) es permetrà un certificat de farmàcia de màxim 48 hores abans de la ronda.

PASSAPORT COVID D’ESTRANGERS

Els jugadors no residents, que no són de la UE, podran jugar la Lliga Catalana mostrant el carnet vacunal del seu país d’origen i el seu carnet identificatiu o passaport, ja que són equivalents al Certificat Digital de la UE.

FUNCIONS DELS DELEGATS

Els delegats de cada equip comprovaran el Certificat covid dels seus adversaris. Es farà mitjançant el lector QR que es pot baixar des de la pàgina web de LA MEVA SALUT.

Per a poder validar el certificat COVID en els torneigs de la Federació Catalana d'Escacs es pot utilitzar el programa que apareix en el web de CanalSalut de la Generalitat de Catalunya: 

El programa és el següent enllaç:https://verificacovid.gencat.cat/

Els delegats podran mantenir els seus telèfons encesos, sense so, fins que hagin començat totes les partides del matx.

Els delegats, que siguin també jugadors, podran aturar els seus rellotges, en cas d’haver de comprovar un passaport covid, o qualsevol altra incidència.

EN CAS DE DUBTES

En cas de dubtes, caldrà trucar al telèfon de guardià de la Federació, 93,318.59.26 o/i posar-ho a l’acta del partit.

No es podrà denegar l’entrada al local d’un jugador amb passaport covid de la UE o estranger. Si el lector de QR, no funciona (recomanem tornar a baixar el programa de https://verificacovid.gencat.cat/), o dóna un fals error, o no el pot llegir per ser un passaport estranger, caldrà comprovar el nom del jugador que coincideixi amb el del passaport covid, deixar-lo jugar i optativament posar-ho a l’acta, si es vol demanar una posterior comprovació.

Si un jugador no porta el passaport covid, per oblit, o perquè no li funciona el mòbil (es recomana portar-ho també en paper, per si de cas) el delegat de l’equip contrari estarà en el dret de denegar la seva participació en el matx.

Qualsevol altra situació que no estigui contemplada serà resolta per la Comissió Esportiva.