Entrevista al Periòdico de Catalunya 

La Campiona del Món d'escacs ràpids, Anna Muzitxuk, va realitzar ahir unes simultànies a la Sala Luz de Gas de Barcelona. Van ser 17 partides, una de les quals la va disputar a la cega. L'acte va ser organitzar per EDAMI (Escola d'Escacs de Miguel Illescas) amb la col.laboració de la Federació Catalana d'Escacs. Va guanyar 15 partides i només va fer taules amb la campiona de Catalunya, Yolanda Castillo del Club Barberà. També va entaular la partida a la cega, que jugava contra el públic assistent a la sala.

Saló de Cròniques, on es faran les simultànies

 

El pròxim dia 24 de maig, a les 12 hores, la jugadora Anna Muzychuk realitzarà una sessió de simultànies a l'Ajuntament de Barcelona (Plaça Sant Jaume). Els participants són una selecció efectuada per la Federació Catalana d'Escacs a 10 taulers, que jugaran amb rellotge a 60 minuts.

Les persones interessades a assistir-hi, com a públic, ho poden demanar mitjançant correu a federacio@escacs.cat. Les invitacions seran lliurades per ordre de peticions.

A les 11,30 hores hi haurà una roda de premsa en el mateix Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona.

Les simultànies es fan dintre dels actes previs a la celebració de la XI edició del Premi Dona i Esport, que tindrà lloc a les 18 hores al saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

 


Vols jugar contra Anna Muzychuk?
O assistir com a convidat?

El dilluns 7 de maig, a les 19:30 h., La doble campiona mundial Anna Myzychuk oferirà una sessió de simultànies i a la cega a l'emblemàtica sala "Luz de Gas" de Barcelona.

Tant la participació com el públic assistent es realitzarà mitjançant invitació (majors de 18 anys).

Si estàs interessat omple el formulari, on sortejarem places per jugar les simultànies i assistir a aquest gran esdeveniment a la nostra capital.

Més informació: https://goo.gl/xNkMXw
Formulari d'inscripció: https://bit.ly/2Hx8TM2

Aquest dissabte, 10 de març comença la segona fase de la lliga de Divisió d'Honor.

Aquesta és la primera ronda entre els vuit equips  que lluiten pel títol.

 

GRUP PEL TÍTOL

 

Ronda 8

     
         

A1

COLÓN SABADELL CHESSY

--

B4

SANT JOSEP

A2

ESCOLA ESCACS DE BARCELONA

--

B3

SANT ANDREU

A3

TRES PEONS

--

B2

MOLLET

A4

FIGUERES

--

B1

BARBERÀ

I aquí la primera ronda del equips que lluitaran per no baixar a la primera divisió.

GRUP PER ELUDIR EL DESCENS

 

Ronda 8

     
         

A5

OLOT

--

B8

CATALUNYA

A6

PEONA I PEÓ

--

B7

SANT CUGAT

A7

FOMENT

--

B6

CERDANYOLA VALLÈS

A8

LLEIDA

--

B5

GERUNDA

A l'apartat de monitors de la pàgina web hem incorporat la secció "Borsa de treball" amb l'objectiu de publicar aquelles ofertes relatives a classes d'escacs que ens arribin a la Federació i que puguin ser de l'interès dels monitors.