El 17è Campionat d'Europa de Veterans se celebrarà a Sabadell entre el dies 11 al 21 d'agost de 2017.  En aquest Campionat poden participar jugadors o jugadores a partir dels 50 anys.

BASES

El Mestre Internacional del club La Lira, l'Hipólito Asís s'ha proclamat Campió de Catalunya Absolut 2017 en imposar-se a la final al Gran Mestre de l'Escola d'Escacs de Barcelona, en Marc Narciso. El duel va decidir-se a la partida "mort sobtada" de desempat. El tercer lloc ha estat pel jugador del Colon Sabadell en Carles Díaz i quart el jugador del Gerunda l'Àlvar Alonso.

Hipólito Asís, Campió Absolut de Catalunya 2017.

El Gran Mestre de l'Escola d'Escacs de Barcelona, en Marc Narciso, i el Mestre Internacional del club La Lira, l'Hipólito Asís són els candidats a aconseguir el títol de Campió Absolut de Catalunya 2017. Asís, que va ser el campió de l'edició del 2015, participarà en la seva tercera fina consecutiva. Narciso no arribava a una final des de l'any 2014 i va ser el campió un any abans.

Aquesta tarda a partir de les 16,30 hores i demà a partir de les 9,30 hores al local de La Gran Penya de Vilanova i la Geltrú es decidirà l'ordre dels quatre primers llocs de la competició.

Marc Narciso
Hipólito Asís

Efectuat el sorteig de la ONCE del dia 24 d'abril de 2017 (08576), l'aparellament de la primera jornada de la primera eliminatòria del Campionat de Catalunya Absolut que es disputarà el proper dia 29 d'abril es:

Blanques Negres
16 MARTIN PEREZ Laura 1 ALONSO ROSELL Alvar
2 ALSINA LEAL Daniel 15 CAPELLADES SUBIRANA Marc
14 GARCIA RAMOS Daniel 3 NARCISO DUBLAN Marc
4 ASIS GARGATAGLI Hipolito 13 HERNANDO RODRIGO Julio Antoni
12 ESPLUGAS ESTEVE Vicenç 5 MUÑOZ Miguel
6 FLUVIA POYATOS Jordi 11 VIDAL ZAMORA Alex
10 ALONSO MOYANO Jonathan 7 DIAZ CAMALLONGA Carles
8 FARRAN MARTOS Francesc Xavier 9 JEREZ PEREZ Alfonso

QUADRE DE LA COMPETICIÓ

Enllaç a chess-results

El color que portaran els jugadors a la primera partida de la primera eliminatòria del Campionat Absolut de Catalunya 2017 es decidirà per la rifa de la ONCE del dia 24 d'abril de 2017:

  • Si el número premiat del dia 24 d'abril del 2017 es parell, els jugadors amb número parell indicat al quadre de la competició jugaran amb blanques i els jugadors amb número senar jugaran amb negres.
  • Si el número premiat del dia 24 d'abril del 2017 es senar, els jugadors amb número senar indicat al quadre de la competició jugaran amb blanques i els jugadors amb número parell jugaran amb negres.

QUADRE DE LA COMPETICIÓ