CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

 

Final Copa Catalana 2020

 26 d'abril a Mollerussa

CIRCULAR

Equips participants

INFORMACIÓ DE TEMES DE LA LLIGA

TELÈFON DE GUÀRDIA: 617555792

L’horari de consulta d’informació serà els diumenges de 9 del matí a 14.30 hores del migdia durant la fase regular de la Lliga Catalana. 

Retransmissió en directe DH  

R7: Mollet - Colon Sabadell (Grup I)

R7: Barberà - Escola d'Escacs de BCN (Grup II) 

Fases prèvies del Campionat de Catalunya individual d'edats 2020

Informació de les fases prèvies que s'organitzen per tot Catalunya.

Informació

 

La penúltima jornada de l'Absolut de Catalunya ha deparat el resultat de dues taules. Fins a la darrera jornada, que es disputarà demà dia 9 de maig, en jornada matinal, no sabrem l'ordre final de la classificació.

Robert Alomà i Hipòlit Asis disputaran la Final de l'Absolut per decidir primer i segon classificat. Josep Manuel López i Àlvar Alonso jugaran per la tercera i quarta posició.

Robert Alomà derrota Àlvar Alonso i agafa avantatge. Josep Manuel López i Hipòlit Asís signen taules. Demà emocionant ronda on es decidiran els dos finalistes.

A la quarta jornada passen ronda Josep Manuel López, Alvar Alonso, Robert Alomà. i Hipòlit Asís  que gunya Marc Narciso al desempat.

A la tercera jornada agafen avantatge, Josep Manuel López sobre Miguel Muñoz, Àlvar Alonso sobre Albert Ramon i Robert Alomà sobre Daniel Alsina. La partida entre Hipolit Asís i Marc Narciso ha finalitzat en taules.

Cercador

Galeria Flickr