CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Campionat d'Espanya d’edats 2020

Publicació de la circular de la Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020

 

Circular CAT/EBA 18/2020 Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020       

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

La Federació Catalana d’Escacs obrirà la seva seu

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 18 de juny obrirà la seva seu

Només es farà atenció telefònica (93.318.59.26) els dimarts i dijous laborables de 10 a 14 hores fins tornar a la nova normalitat.

Per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia i haurà de ser per motius justificats. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

 

La penúltima jornada de l'Absolut de Catalunya ha deparat el resultat de dues taules. Fins a la darrera jornada, que es disputarà demà dia 9 de maig, en jornada matinal, no sabrem l'ordre final de la classificació.

Robert Alomà i Hipòlit Asis disputaran la Final de l'Absolut per decidir primer i segon classificat. Josep Manuel López i Àlvar Alonso jugaran per la tercera i quarta posició.

Robert Alomà derrota Àlvar Alonso i agafa avantatge. Josep Manuel López i Hipòlit Asís signen taules. Demà emocionant ronda on es decidiran els dos finalistes.

A la quarta jornada passen ronda Josep Manuel López, Alvar Alonso, Robert Alomà. i Hipòlit Asís  que gunya Marc Narciso al desempat.

A la tercera jornada agafen avantatge, Josep Manuel López sobre Miguel Muñoz, Àlvar Alonso sobre Albert Ramon i Robert Alomà sobre Daniel Alsina. La partida entre Hipolit Asís i Marc Narciso ha finalitzat en taules.