CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

El dimarts 4 de novembre del 2014 es va signar el conveni de col·laboració entre la Federació Catalana d'Escacs i el Centre de Terminologia TERMCAT, per tal d'actualitzar, revisar i ampliar la terminologia d'escacs en llengua catalana.

Van signar el conveni el President de la Federació, Toni Ayza, i  el  director del TERMCAT, Jordi Bover.

Les persones que estan treballant en aquest projecte per part de la Federació són Marta Amigó, Carla Marín i Josep  Serra.

L’objecte d’aquest acord és establir una col·laboració en l’àmbit terminològic entre el TERMCAT i la FCE per actualitzar i ampliar el contingut de la Terminologia i donar-hi la més àmplia difusió possible, amb l'objectiu de contribuir a afavorir la presència del català en aquest esport.

Per a dur a terme aquest acord, el TERMCAT posarà a disposició de la FCE el contingut de la Terminologia en la seva plataforma terminològica en línia (GdTWeb) perquè la FCE pugui treballar en la seva actualització i li facilitarà la formació i l'assessorament necessaris per a fer-ho. També normalitzarà els termes que ho requereixin.

La FCE, en coordinació amb el TERMCAT, revisarà i ampliarà el contingut de la Terminologia i classificarà temàticament els termes. 

Signatura conveni amb Termcat