CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Del 15 al 21 d’agost s’ha celebrat a Linares (Jaen) el Campionat d’Espanya Femení Absolut a 9 rondes on la Mestre Internacional (MI) catalana Ana Matnadze, jugadora del primer equip del club barceloní de Divisió d’Honor Peona i Peó i número 2 del rànquing, s’ha alçat amb la tercera posició a la classificació final. L’escaquista d’origen georgià ha sumat 6 punts de 9 possibles, restant a un punt de distància de la també MI Sabrina Vega, representant de la Federació de Canaràries i número 1 del rànquing. Vega ha confirmat els pronòstics que li atorgaven la condició de favorita obtenint el triomf finalLa guanyadora recull la corona assolida l’any passat per la MI Olga Alexandrova, representant catalana del club Barcelona UGA que obtingué el campionat estatal femení en l’edició de 2014.

  

 

Malgrat haver signat taules a la 5a. ronda contra Sabrina Vega, en el matx decisiu per al títol, Matnadze va veure esvair-se les seves esperances de ser la nova campiona estatal quan a la 6a.partida va caure derrotada, de forma inesperada, davant Mariela Perera (Andalusia), número 8 del rànquing. La tercera plaça final obtinguda per l’escaquista catalana té adjudicat un premi en metàl·lic de 500 €.

Les altres dues representants catalanes participants van ser Inmaculada Hernando (C.E.Cadena), 14a.classificada, i Elisabeth Riera (C.E. Cirera), 17a. classificada.