CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XVII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

Propers actius

XI Memorial Lorente (20 de juny)

VIII International Chess Festival Vila de Platja Aro (25 de juny al 3 de juliol)

I Llinars International Chess Open 2021 (25 de juny al 3 de juliol)

Protocol de represa de l'activitat esportiva de la FCE 

PLA D’ACTUACIÓ PER PREVENIR EL CONTAGI PER COVID‐19 (versió 2.1)  

La Federació Catalana d’Escacs a partir del dia 10 de maig obrirà la seva seu els dilluns i els dijous laborables de 10:00 a 13:00 hores. L'atenció telefònica (93.318.59.26) els dies laborables: dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres, de 10:00 a 13:00 hores, i les tardes de dilluns, dimecres i dijous, de 16:00 a 19:00 hores.

També podeu contactar mitjançant el correu electrònic: federacio@escacs.cat

Es recomana que per accedir presencialment caldrà demanar cita prèvia. Serà imprescindible l’ús de mascareta, rentat de mans en entrar i sortir del local i el distanciament d’1,5 metres entre persones.

A la darrera assemblea de clubs celebrada el 21 de novembre es va aprovar la creació d’un nou ELO d’escacs ràpids i la seva entrada en vigor el 2016, tant bon punt l’aplicació informàtica estigués preparada. S’informa que l’entrada del nou ELO es farà efectiva el proper 1 de maig del 2016. En aquests mesos es prepararà la part informàtica, s’aniran reglamentant els diferents campionats organitzats per la Federació que seran vàlids per aquest ELO i la normativa per l’homologació de tornejos.

Recordar també que fins la data indicada (1 de maig) totes les competicions es continuaran reglant per la normativa actual. És a dir, fins l’1 de maig només existirà un sol ELO i els campionats actius podran, si ho desitgen, computar els seus campionats per a aquest ELO amb mitja K.

 

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr