CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Curs de Tècnic de Nivell I

Classes on-line a partir de l'1 d'octubre al 5 de novembre (dissabte matí). Examen presencial.

HORARI

Final de la Copa Catalana 2022

El dia 25 de setembre se cel·lebrarà la Final de Copa Catalana a la localitat d'Almenar (Lleida).  

Quadres Categories

XVIII Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs

Pàgina web Circuit Català

 

Properes competicions:

 

El passat dissabte 5 de desembre, es va fer la primera activitat del Programa de Promoció dels Escacs en Municipis sense Club. Aquest programa es desenvoluparà en municipis catalans on no existeix un club d’escacs. Té per objectiu difondre els valors dels escacs com a esport d’entreteniment i competitiu, i mitjà a través del qual potenciar habilitats personals.


L’objectiu del programa radica en fer difusió del nostre esport i despertar un possible interès de residents d’aquests municipis per a practicar escacs. Si a més això comporta que aquests aficionats s’interessin per practicar escacs en un club d’un municipi proper, o, encara millor, suposa la plantació d’una llavor que derivi en la creació d’un club en aquest municipi en un futur més o menys immediat, s’haurà assolit un bon resultat per a l’esforç esmerçat.


Aquest dissabte, doncs, vam tenir la primera experiència a Palamós. Vam instal·lar el nostre estand a l’espai públic que ens va assignar l’Ajuntament. L’estand va consistir en unes taules i cadires amb jocs d’escacs, un escacs gegant, i un espai amb informació impresa sobre la Federació, els escacs a Catalunya, o la forma de crear un club.
L’experiència va comptar amb una gran participació de gent, molt especialment de nens i nenes de dos escoles del municipi, Vila-romà i La Salle, on s’està utilitzant els escacs com a recurs pedagògic, o bé com a activitat extraescolar.


És d’agrair especialment la col·laboració de Carme Pentinat (Vila-romà) o Carles Martí (La Salle), els quals van animar a la participació dels seus alumnes. També mereix destacar-se l’entusiasme i gran capacitat per a ensenyar escacs als nens que van mostrar l’Albert Badosa, Delegat de Girona, i l’Antoni Argilés, un gran aficionat, bon jugador, i expresident del Club d’Escacs Piera durant bastants anys, i que ara vol tornar a competir per terres gironines.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr