CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

El "retorn del rei" Cuartas del Peona i Peó

El Barberà manté el seu fort lideratge i va tornar a guanyar en camp contrari al Banyoles per 2 a 8. La resta de resultats del grup II van ser també molt contundents. El Sabadell va guanyar el Cerdanyola pel mateix resultat de 2 a 8, l’Escola d'Escacs de Barcelona es va refer del malson de la ronda anterior amb un 7,5 a 2,5 contra el Foment i el Sant Josep va guanyar amb facilitat el Terrassa també per 7,5 a 2,5.

Al Grup I, el Mollet continua líder, després de la seva clara victòria contra el Lleida per 7,5 a 2,5. El Tres Peons va guanyar per la mínima el Figueres i es col·loca ja amb tres punts. El Sant Andreu va aconseguir la seva primera victòria de la temporada contra el Montcada per 3,5 a 6,5.

El partit més emocionant de la jornada, que va ser retransmès per la Federació, el Gerunda contra el Peona i Peó, es va decantar per la mínima en favor dels barcelonins. A destacar el retorn espectacular del primer tauler del Peona i Peó, el GM Jaime Alexander Cuartas, que va aconseguir una importantíssima victòria amb negres contra el GM Àlvar Alonso que és un dels jugadors més forts de la Lliga.

Haurem d'esperar als enfrontaments directes entre el Barberà i els seus perseguidors per clarificar el resultat final de la Lliga.