CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Principals acords:

  1. S'aprova el Balanç, Compte de Resultats i Compliment del Pressupost de la Federació al 2016. El superàvit serà de dotze mil euros.
  2. Jordi Parayre renúncia al càrrec de Director Executiu. Continuarà vinculat laboralment fins a final d’any com a responsable del Circuit Català, el Magistral Ciutat de Barcelona, el Programa de Promoció dels escacs en Municipis sense Club, i l’organització de la Festa Catalana.
  3. S’acorda la convocatòria d'Assemblea General Ordinària i l’odre del dia d’aquesta assemblea per al dia 25 de març de 2017 a les 9:30 hores.
  4. S’acorda la convocatòria d’Assemblea Extraordinària per al mateix dia 25 de març, un cop finalitzada l’Assemblea ordinària, amb la convocatòria d’eleccions a la Presidència i Junta Directiva de la FCE. S’aprova el Reglament i Calendari Electoral.
  5. S’aproven els ajuts econòmics als organitzadors d’Oberts del Circuit Català.
  6. L’edició del 2017 del Circuit comptarà amb la baixa de l’Open d’Amposta. S’acorda aprovar l’entrada dels Opens de Sant Adrià, Peona i Peó, i Gran Penya.La Final del Campionat d’Edats es farà a Vila-seca. La final de Copa s’aprova celebrar-la a Amposta.
  7. Es proposa que a la Copa Catalana, el cinquè jugador de la llista d’ordre de forces pugui jugar a l’equip A-2 i que es pugui fer un A-3 amb els dos últims jugadors del primer equip i dos més del segon. Per tant, l’equip A-1 i A-2  tindria 4 titulars i no cinc com fins ara. Aquesta proposta es presentarà a la propera Assemblea de Clubs.
  8. S’acorda establir una col·laboració amb la Asociación Shogi en Español (escacs japonesos), per a facilitar-les-hi la seva difusió mitjançant el nostre Butlletí digital, el contacte amb organitzadors per a la realització de tallers,  o l’adquisició de material mitjançant la nostra cooperativa.