El dissabte dia 2 de febrer es va disputar la tercera ronda de la Lliga Catalana 2019 en la categoria de Divisió d'Honor.

Els resultats es mostren a continuació:

Grup I

Al Grup I es va produir el resultat més destacable de la jornada: el Mollet es va imposar a l'actual campió, el Colón Sabadell Chessy, per un ajustat 5,5 a 4,5. No es pot considerar una sorpresa total, ja que el Mollet presenta enguany un dels equips més forts a Divisió d'Honor, però en qualsevol cas es tracta d'una victòria important. Dues de les partides decisives van ser les guanyades pel FM Cristian Fernández contra l'IM Alejandro Bofill i pel Guillem Garcia contra l'Adrià Campos; molt meritori doncs en els dos casos hi havia una diferència d'ELO d'uns 100 punts.

L'Escola d'Escacs Salou va fer història en aconseguir el seu primer punt a Divisió d'Honor. Ho va fer contra el Figueres perdent tan sols una partida. El Foment Martinenc va guanyar a domicili al Sant Andreu mentre que el Gerunda va poder batre el Lleida per 6,5 a 3,5.

Mollet - Colón Sabadell Chessy

Grup II

En el Grup II l'Escola d'Escacs de Barcelona continua a un gran nivell, com ho demostra el 9-1 contra l'Olot. Tot i les grans diferències d'ELO en totes les partides, els jugadors Sergi Vinardell i Abel Làzaro van poder fer taules contra els seus forts oponents. El Barberà va confirmar que aquest any aspira a tot amb un 8,5 a 1,5 contra el Tres Peons, que el situa com a colíder del seu grup amb 3 punts de 3 possibles.

El Cerdanyola del Vallès i l'Andorra per la seva part segueixen amb zero punts després de perdre contra el Sant Josep de Badalona i el Barcelona respectivament, i segurament comencen a pensar en com salvar la categoria aquest any, més que no pas en aspirar al play-off pel títol. En ambdós casos però les derrotes en aquesta tercera jornada van ser per 6-4, cosa que fa pensar que tenen bones opcions per mantenir-se a la màxima categoria. 

Sant Josep de Badalona - Penya Escacs Cerdanyola

Els 2 matxos de retransmissió, a chess24

Primera Divisió

Al Grup I de Primera Divisió el Sant Andreu B és l'únic equip que porta 3 victòries de 3 possibles, mentre que al Grup II hi ha un triple empat justament a 3 punts entre el Catalunya, el Peona i Peó i l'Ateneu Colón.

 

Recordeu que es poden consultar els resultats de totes les categories al portal de la Lliga.

També podeu veure en directe i repassar partides anteriors als següents enllaços:

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chess24: https://bit.ly/2FOXg60

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Web FCE: https://bit.ly/2U1pHkd

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chesscom: bit.ly/2Mh0pvB

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chessbase: https://bit.ly/2FBOKaf

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb7/1/16/269c.png");">⚜️Chessbomb: bit.ly/2Dj8mxv

Dissabte vinent, la quarta jornada com sempre a les 16:30h.