CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Avui dimecres 10 d’abril de 2019 de 9:30 a 12h té lloc la II Jornada d’Escacs, en el marc del Projecte Escacs a l’Escola, en el complex esportiu Prat de la Riba de Santa Coloma de Gramenet.

Hi participa alumnat de CM i CS de vuit escoles de la ciutat: Antoni Gaudí, Ferran de Segarra, Joan Salvat i Papasseit, Primavera, Sagrada Família, Santa Coloma, Fuster i Les Neus.

La Jornada és un punt de trobada i culminació del treball previ i de continuïtat del projecte Escacs a l’Escola, que vol fomentar la incorporació dels escacs al treball educatiu del centre.

Consta d’una formació de quatre nivells per al professorat. L’objectiu és afavorir que l’alumnat adquireixi un seguit d’estratègies que li permetin ser més competent acadèmicament i des d’un punt de vista integral, (Anticipació, capacitat d’atenció, memòria…)

La inscripció a la formació està oberta a partir del setembre i es formalitza a través del web del CRP. S’adreça a tot el professorat de la zona per tal que esdevingui un projecte de continuïtat.

El Projecte Escacs a l’Escola es va iniciar fa quatre cursos a Santa Coloma de Gramenet, gràcies a la col·laboració del Pla de Formació de Zona i de la Universitat de Girona. Compta amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs i l’Ajuntament de Sant Coloma de Gramenet.