CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Plataforma: Lichess

Els dijous 28 de maig i 4 de juny a les 19:30 hores.

El ritme de joc: 5 minuts + 2 segons d’increment (possibilitat de Berserk).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació

Enllaç del torneig: https://cutt.ly/syDUjHS

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

AVÍS IMPORTANT

La Federació Catalana d’Escacs està aplicant un protocol de prevenció de riscos laborals amb mesures preventives davant l’afectació del coronavirus. En compliment de les recomanacions de les diferents autoritats públiques per a la contenció de la pandèmia, volem informar que estem desenvolupant la nostra activitat habitual de manera telemàtica a través del correu electrònic habitual federacio@escacs.cat. Per tant, fins a nou avís, les instal·lacions de la Federació romandran tancades.

Tota la informació i els canvis que es puguin produir estarà disponible, com sempre, al nostre web.

Aquest dijous Sant ha finalitzat a Vila-seca el Campionat de Catalunya d'Edats 2019. Després de 6 intensos dies ja tenim els resultats definitius. Els primers classificats han estat:  

Sub 10: 1r Daniel Salinas (Colón Sabadell Chessy), 2n Àlex Villa (Montornès) i 3r James Lambert (Mollet). Primera fèmina Martina Làzaro (Sitges). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 12: 1r Albert Fernàndez (Cerdanyola), 2n Gerard Añó (Peó Vuit) i 3r Alexander Domene (Salou). Primera fèmina Júlia Pinyol (Peona i Peó). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 14: 1r Edgar Roca (Sant Andreu), 2n Aitor Funes (Montornès) i 3r Roger Bernadó (Colón Sabadell Chessy). Primera fèmina Ainhoa Casares (Llinars). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 16: 1r Víctor Àlvarez (Foment), 2n Guerau Masagué (Lleida) i 3r Llibert Cèspedes (Tres Peons). Primera fèmina Joana Ros (Sant Boi). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

Sub 18: 1r Héctor Sama (Sant Cugat), 2n Xavier Marzo (Ateneu Colón) i 3r Gerard Ayats (Barcelona). Primera fèmina Andrea Jausàs (Peona i Peó). Medalles pels classificats del 4t al 8è lloc.

El dilluns dia 15 d'abril ja va acabar el torneig en categoria Sub-8, amb aquests resultats:

1a Irene Planella, del Club d'Escacs Esplugues l'Avenç

2n Isaac Herman, del Colón Sabadell Chessy

3r Mauro Alonso, del Gerunda

La Irene Planella va rebre doble premi en ser també - lògicament - la primera noia.

Cal mencionar que tots els nois amb 5,5 punts o més, i totes les noies amb 4,5 punts o més s'han classificat per disputar el Campionat d'Espanya. A més, en les classificacions per equips s'han donat els següents resultats:

Copa Promoció (Sub 10 i Sub-12): 1r Cerdanyola, 2n Paretana, 3r Mollet. Podeu veure les fotos de l'entrega de premis al nostre Facebook o Twitter. 

Copa Jordi Puig (Sub 14, Sub-16 i Sub-18): 1r Lleida, 2n Foment, 3r Llinars. Podeu veure les fotos de l'entrega de premis al nostre Facebook o Twitter.

 

Cada dia s'han pogut seguir a cada ronda 24 partides en directe (6 primers taulers de Sub-18, Sub-16, Sub-14 i Sub-12) a través de la nostra web i a Chess24. A les nostres xarxes socials hem fet un seguiment detallat de les jornades; podeu recuperar allà els posts i les fotos de la competició (Twitter: https://twitter.com/escacs_cat, Instagram: https://www.instagram.com/escacs_cat/, Facebook: https://www.facebook.com/escacs.cat/)

 

Aquesta edició ha estat de rècord, ja que ha comptat amb 544 jugadors i jugadores. A més de la competició s'han dut a terme diverses activitats de lleure pels esportistes i els seus acompanyants, com ara un concurs de puzles, un torneig de partides llampec o un tast de vins.

Al mateix hotel, del 18 al 22 d'abril, es disputa el Campionat de Catalunya Absolut i Femení, amb 9700 euros en premis i obert a tots els federats i federades per primer cop en molts anys.

Als que heu estat presents us convidem a omplir un qüestionari de satisfacció perquè ens pugueu dir la vostra opinió i així mirar de trobar millores per pròximes edicions. L'accés és a través d'aquest enllaç: http://bit.do/ePKbB


Tots els resultats i les classificacions de totes les categories; al següent enllaç: https://bit.ly/2IiqDyX

 

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació i fins a l'any que ve! Les competicions d'escacs continuen a tota Catalunya!

Cercador

Galeria Flickr