CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

Lliga catalana

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Plataforma: Lichess

Els dijous 28 de maig i 4 de juny a les 19:30 hores.

El ritme de joc: 5 minuts + 2 segons d’increment (possibilitat de Berserk).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Més informació

Enllaç del torneig: https://cutt.ly/syDUjHS

Torneigs organitzats per la FCE a l'estat d'alarma

Torneigs online organitzats per la Federació Catalana d'Escacs en el període de confinament.

Podeu trobar tots els torneigs acabats i els que vindran en el següent enllaç: https://cutt.ly/WyUiCJF

AVÍS IMPORTANT

La Federació Catalana d’Escacs està aplicant un protocol de prevenció de riscos laborals amb mesures preventives davant l’afectació del coronavirus. En compliment de les recomanacions de les diferents autoritats públiques per a la contenció de la pandèmia, volem informar que estem desenvolupant la nostra activitat habitual de manera telemàtica a través del correu electrònic habitual federacio@escacs.cat. Per tant, fins a nou avís, les instal·lacions de la Federació romandran tancades.

Tota la informació i els canvis que es puguin produir estarà disponible, com sempre, al nostre web.

 

La Lliga Catalana va disputar la seva tercera jornada, on es van celebrar tres Finals i una Semi-Final. A la Categoria Preferent va guanyar l'equip local, el Balaguer al Moià-Moianès, a Primera Categoria també va gunayar l'equip local, el Vall del Tenes davant el Canet i a Segona Categoria es va produir un empat, però l'equip visitant, el Castellbisbal, va obtenir el triomf per millor desempat Holandès. A la Tercera Categoria van passar ronda els Peons del Bruc que van guanyar el Palau Ausit, tots dos equips eren nous clubs a Catalunya. L'altra semifinal la van disputar dos equips de la comarca del Maresme, on el Mataró C es va imposar al Malgrat B. 

Nacional - Preferent - Final

BALAGUER 6½ - 3½ MOIA MOIANES

Nacional - Primera Provincial - Final

VALL DEL TENES 5 - 3 CANET

Nacional - Segona Provincial - Final

VIC 3 - 3 CASTELLBISBAL

Nacional - Tercera Provincial - Final 3era Elim

PEONS DEL BRUC 3½ -½ PALAU AUSIT

MATARO C 3½ -½ MALGRAT B

La Final de Tercera Categoria la disputaran Peons del Bruc (Senar) i Mataró C (Parell). El sorteig de l'ONCE d'avui dia 13/05/2019 decidirà quin equip serà local o visitant. Si surt senar l'equip local serà Peons del Bruc. Si surt Parell l'equip local a la Final de Tercera serà el Mataró C.

 

 

El Club Escacs Balaguer, Campió de Catalunya d'Escacs 2019 en cat. Preferent

Aquest diumenge 12/05 s'ha disputat a Balaguer la final de Preferent de la Lliga Catalana; finalment el C.E. Balaguer s'ha proclamat campió al guanyar per 6,5 punts a 3,5 al Club Escacs Moià-Moianès, tots dos equips arribaven a la final després de superar els quarts de final i semifinals als diferents campions dels grups de la categoria Preferent de tot Catalunya, el Balaguer després de derrotar al C.E. Figueres i al C.E. Santa Coloma de Queralt, i el Moià superant al C.E. Mataró.

El matx ha estat molt disputat, ja que els dos equips presentaven una molt bona alineació, competint amb els 4 primers de l'Ordre de Forces en el Balaguer i amb els 9 primers en el Moianès; i tot i que ben aviat hi hagut taules en el primer taulell, la resta de partides no s'han decidit fins passades les 3,5h de partida, poc a poc els primers taulells del Balaguer han anat guanyant les seves partides i l'equip local s'ha endut el triomf. A destacar que el C.E Balaguer ha estat invicte tota la temporada, guanyant 11 de les 12 jornades disputades i cedint només un empat durant tota la Lliga, així com destacar que és el primer cop que es proclama Campió de la Lliga Catalana en categoria Preferent.

Des de el C.E. Balaguer felicitem al C.E. Moià-Moianès per l'alt nivell que ha demostrat en les 10 partides d'avui i en la més que cordial bona entesa que hi ha hagut durant tota la jornada, tal i com mostra la foto final d'ambdós equips a les portes de la seu del club de Balaguer.

Josep Pedra

Club Escacs Balaguer

Cercador

Galeria Flickr