Després de 3 rondes, 3 catalans en el grup capdavanter

L'expedició catalana està formada per 23 jugadors, que són el FM Roger Bernardó, el Gerard Añó, el Juan Alber Garcia, l'Aitor Funes, l'Arnau Parra, el Pol Creixans, l'Arnau Sànchez, l'Aramí Lobo, la Júlia Pinyol, el David Gil, l'Arnau Camps, el Dan Clotet, el Javier Montero, l'Asier Casares, el Roc Boix, el Gerard Rodríguez, el Jordi Camprubí, la Lidia Sierra, el Rubén Gil, el Dídac Domínguez, la Laura Toquero, l'Eloi Escudero i la Judit Barat.


Dilluns, puntualment a les 10 del matí, va començar aquesta categoria, i com no podia faltar va haver-hi partides entre jugadors de la nostra delegació, com el Roger Bernardó contra l'Asier Casares, Juan Alber Garcia contra el Jordi Camprubí i la Júlia Pinyol contra la Laura Toquero. El primer a acabar va ser l'Aitor Funes, que un cop finalitzat els quinze primers minuts, s'emportava el punt per incompareixença del seu rival. Aquesta ronda del matí acaba amb 13 victòries i 10 derrotes.


A la tarda, la segona ronda d'aquest torneig també va començar amb puntualitat a les cinc de la tarda. Els emparellaments donen enfrontaments entre nosaltres, el David Gil contra el Juan Alber Garcia. Els resultats d'aquesta tarda van ser de 13 victòries, 8 derrotes i 2 taules.


Arriba l'hora de sopar i descansar per la jornada de dimarts al matí que només hi haurà 1 partida.


L'emparellament torna a fer de les seves i tindrem el Roc Boix jugant contra el Gerard Añó i la Lidia Sierra jugant contra l'Aramí Lobo. La jornada finalitza amb 11 victòries, 4 derrotes i 7 taules.


Tanquem el dimarts amb 3 jugadors amb 3 punts, 2 jugadors amb 2,5 punts, 8 jugadors amb 2 punts, 6 amb 1,5 punts, 3 amb 1 punt i 1 jugador que encara no ha pogut puntuar.


Tarda de descans per agafar forces i plantejar les partides del dimecres.

 

Informació Sub-16

Fotografies Sub-16

Partides en directe