CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

RONDA 6

Ronda negre per als jugadors i jugadora catalans. El dia de ronda única hem aconseguit 3 punts d’11 possibles. El Llibert, el Pau i el Dani Álvarez han guanyat les seves partides, on el Llibert i el Pau han estat de nou els darrers catalans en acabar. La resta de jugadors han perdut: el Jaume s’ha deixat un peó central i poc a poc ha anat perdent, el Sergi Prats s’ha descuidat el mat, el Nico Jiménez ha entrat a un final de peons inferior, el Josep Navajas s’ha deixat fer una descoberta i ha quedat perdut, el Marc i l’Adan han anat jugant la seva partida fins que el contrari els ha superat, i la Vinyet, tot i que tenia qualitat de més, no ha vist que li feien mat.

IMG 0307 200x130

Els catalans Adan Sierra i Dani Alvarez que jugaven un al costat de l'altre.

Avui ha estat el dia dels cacaolats calents per a dos dels nostres jugadors perquè no es trobaven bé i, amb la col·laboració dels pares, hem hagut de fer viatges al bar.

Per a demà, dia de doble ronda, tenim al Llibert amb 5 punts, el Pau Pueyo amb 4’5 i el Jaume Foix amb 4. El Sergi, el Nico, el Dani i el Josep amb 3 punts, el Jorge, el Marc i l’Adan amb 2’5 i a la Vinyet amb 1’5. Ànims que demà serà un dia dur i ja estem a la recta final.