CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

La primera ronda de la Lliga Catalana a la Divisió d’Honor es va desenvolupar amb total normalitat. Els equips que parteixen com a favorits de cada grup no van fallar i tant el Colon Sabadell Chessy, com el Mollet, al grup I, i l'Escola d’Escacs de Barcelona i el Barberà al grup II es van anotar victòries contra el Gerunda, el Sant Cugat, el Sant Andreu i el Barcelona respectivament. Aquest darrer partit entre el Barberà i el Barcelona va estar molt igualat i segurament caldrà comptar amb el degà dels equips catalans, el Barcelona, per a la classificació al Play-off. Molta igualtat en la resta de partits amb tres empats entre el Salauris (antiga Escola d’Escacs Salou) i l'Ateneu Colon, el Cerdanyola del Vallès i el Foment i el Cor de la Marina i el Tres Peons. A destacar la contundent victòria del Valls, nou equip de la categoria, davant el Figueres. Els nous equips de la Divisió d’Honor entren amb força i es preveu que la lluita per la permanència serà ferotge.

 

Nacional - Divisió Honor - Grup I - Ronda: 1 - 18-01-2020

COLON SABADELL CHESSY

6½ - 3½

GERUNDA

SANT CUGAT

4½ - 5½

MOLLET

CERDANYOLA VALLES

5 - 5

FOMENT

COR DE MARINA

5 - 5

TRES PEONS

Nacional - Divisió Honor - Grup II - Ronda: 1 - 18-01-2020

VALLS

7 - 3

FIGUERES

ESCOLA D'ESCACS DE BCN

7½ - 2½

SANT ANDREU

BARCELONA

4½ - 5½

BARBERA

SALAURIS

5 - 5

ATENEU COLON

 

El partit retransmès va ser el Cerdanyola del Vallès-Foment. A partir de la setena ronda de la Lliga a la Divisió d’Honor es retransmetrà un matx per grup.

A la resta de categories, hi van haver unes quantes incidències a la primera ronda que van necessitar la trucada al telèfon de guàrdia, a més de dues reclamacions d’alineacions indegudes. El partit de l’Andorra B contra el Pardinyes, de la Categoria Preferent de Lleida, va ser ajornat, a causa de la previsió de mal temps i nevades. 

El matx de retransmissió va ser el Cerdanyola-Foment, que va acabar amb empat a 5. El Foment podria fins i tot haver guanyat el matx si l’Alfonso Jerez hagués estat una mica més encertat en el seu final contra José Guerra.

 

 

Les blanques acaben de jugar 34. Cd7+ i les negres van seguir amb Rg7? 35. Rf3 Cc3 36. Ce5 Cb5 37. Cxc6 Cxa3 38. Cxa7 i les blanques van guanyar amb facilitat. En comptes de l’errada 34... Rg7?, les negres haurien d’haver centralitzat el rei amb 34... Re7 35. Ce5 Rd6 i són les blanques les que tenen problemes davant l’amenaça Cc3,Cb5 atacant les dues debilitats de les blanques, a3 i d4.

 

Consulta d'actes