REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST,  l’acta del partit Penya Mollet B -  Castellar B, corresponent a la 3a ronda del grup III de la 2a categoria provincial, on el jugador  10 de la llista del Castellar, que és titular del primer equip, va jugar a l’equip B.

VIST, l'explicació del club Castellar que diu que no coneixia la normativa de què un número bis amplia els titulars de l’equip, però no fa córrer els jugadors.

ATÈS, el que diu el Reglament  de la Lliga Catalana de la FCE:

12.4 Els jugadors titulars d’un equip mai no podran jugar en un equip considerat de categoria inferior d’acord amb la relació d’ordre de forces.

12.5 Si un jugador té un número N bis, serà titular del mateix equip que el jugador amb número N. Els números bis no fan canviar la titularitat dels jugadors presentats a la llista inicial segellada per la Federació.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit a l'equip de Castella B per 6-0.
  2. Les partides comptaran per elo amb el resultat real del matx.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 16 de febrer de 2017