Comença el tercer dia de competició en què es comencen a diferenciar els primers taulers. La quarta ronda ha estat dura per alguns dels nostres jugadors. Al davant de tot, en Víctor Álvarez ha aconseguit treure unes taules d’una posició inicialment difícil, però un canvi de dames inesperat l’ha ajudat a treure el mig puntet. Per altra banda, en Llibert tenia una posició molt bona però un mal càlcul li ha fet perdre una peça que al final li ha significat la partida.

IMG-20130702-WA0003

Comença el tercer dia de competició en què es comencen a diferenciar els primers taulers. La quarta ronda ha estat dura per alguns dels nostres jugadors. Al davant de tot, en Víctor Álvarez ha aconseguit treure unes taules d’una posició inicialment difícil, però un canvi de dames inesperat l’ha ajudat a treure el mig puntet. Per altra banda, en Llibert tenia una posició molt bona però un mal càlcul li ha fet perdre una peça que al final li ha significat la partida. La Joana Ros ha perdut una partida complicada d’un principi. Per altra banda en Sergi Riu i en Gorka Parra han pogut sumar el seu tercer punt (en Gorka ha sortit victoriós del matx català amb l’Àlex Maria). L’Arthur Harutian ha pogut treure unes taules després d’una posició de peça de menys per tres peons. En Sergi Prats, la Laura Povill i l’Aleix Mallol han perdut les seves partides. En Daniel Álvarez ha tret unes taules en un final molt igualat. Per últim,en Jaume Foix, en Pol Moncunill i la Nagore (que s’ha pogut estrenar :)) han guanyat les seves partides.

La cinquena ronda es comença a presentar difícil, ja que a la zona capdavantera hi ha una igualtat molt elevada. Per una banda en Víctor Àlvarez ha aconseguit una victòria molt important i s’ha posat amb 4,5 punts (només a mig punt de l’únic jugador que ha quedat en cinc, en Jonas Prado). En Sergi Riu segueix la seva progressió fent unes taules i posant-se amb tres punts i mig, els mateixos que la Joana Ros que ha guanyat la seva partida. En Llibert ha patit el cansament de les dues últimes partides i ha acabat cedint el seu punt, mantenint els tres punts. De nou, en aquesta ronda hem trobat dos encontres entre catalans. El primer d’ells l’ha protagonitzat en Sergi Prat i en Jaume Foix, en què en Jaume ha sortit victoriós i s’ha apuntat el seu tercer punt (en Sergi en té dos). Per altra banda l’Arthur manté els dos puts i mig ja que ha perdut la seva partida igual que l’Àlex Maria que s’ha quedat amb dos. Amb dos punts també trobem en Daniel Àlvarez i en Pol Moncunill que han fet unes taules cadascun. El segon encontre català d’aquesta ronda (Aleix Mallol i Laura Povill) també ha acabat en taules i s’ha

n posat els dos amb un punt i mig. Per últim la Nagore no ha pogut puntuar i té 1 punt.

Demà tota una única ronda amb partides dures i que començaran a definir la zona capdavantera del torneig. En el primer taulell s’enfronten la primera noia, l’aragonesa Maria Eizaguerri (4,5 punts) i el primer nen Jonas Prado (invicte fins ara amb 5 punts). En la segona taula tenim el nostre primer català en Víctor Àlvarez amb 4,5 punts que s’enfrontarà amb el segon de rànquing l’Andalús Lance Henderson. Esperem que tots els catalans tinguin bon dia i puguin tenir bons resultats, Ànims a tots!!!