Rondes 1, 2 i 3

Dissabte van aterrar a Salobreña els 12 integrants de la selecció Catalana plens d’il·lusió i ganes de lluitar. Aquí tenim la foto de l’expedició, on com a entrenadors acompanyant-los tenim al MI Angel Martín i al MI Arturo Vidarte i servidor com a delegat. Malauradament finalment no ha pogut venir cap representant femenina.

sub-14

Després de les tres primeres rondes, només el Guillem Salagran ha pogut sumar els 3 punts, amb solvència i mostrant un joc molt sòlid.

El segueixen amb 2,5 punts l’Oriol Serra, que a la darrera ronda ha pogut acabar decidint al seu favor un final que semblaven taules, de cavall contra alfil i el Carlos Martínez, que tot i jugar massa ràpid la darrera partida i guanyar, està fent un molt bon torneig.

Amb 2 punts tenim el gruix de l’expedició, 7 jugadors :

L’Àlex Ventura i el Guillem Porta que després de perdre la primera s’han refet. La darrera partida de l’Àlex s’ha decidit després d’entregar un peó amb un duríssim i excel·lent Dh3!! (amb 5 minuts de rellotge) amb el que ha guanyat torre.

També tenim el Manuel Pulido que després d’una excel·lent 2ª partida, on va aprofitar una boníssima preparació de l’Àngel, ha perdut la tercera ràpidament en deixar-se un atac doble. També amb 2 punts tot i perdre la darrera el Xavier Povill, treballador incansable, un 10 en actitud i ganes.

L’Oriol Panadés i el Jaume Ros han decidit copiar-se els resultats del torneig (taules, taules i victòria). Els dos estan treballant de valent i en la segona el Jaume va demostrar allò de que “la fe mueve montañas” en entaular en un final amb torre neta de menys.

Tanca el grup de dos punts l’altre creient dels catalans, el Pol Bover, que en la darrera partida ha aconseguit , en posició desesperada i durant més de 20 jugades amb segons al rellotge, muntar, entre jugades úniques, un contraatac espectacular, per vèncer al gran jugador murcià Sergio Escudero.

Amb 1,5 punts tenim el Max Orteu, que està mostrant molt bon joc i finalment tenim al Josep Maria Salleras, a qui els seus 0 punts no fan justícia al seu bon treball i joc. De ben segur que en breu assolirà el seu primer punt.

És d’agrair el bon ambient entre totes les famílies i membres de l’expedició. Avui, tarda de platja i germanor... demà més, amb una duríssima doble ronda.