El dissabte, 15 d'octubre de 2016, de 9:30 a 14:30 es va fer la primera concentració oberta per a les categories sub-8 i sub-10 a la localitat d'Igualada. L’organització va estar a càrrec del club d’Escacs Ateneu Igualadí i la Federació Catalana d’Escacs. La seu de la trobada va ser el local de l'Igualada leather cluster - Edifici adoberia Bella, que va ser reformada només fa un any. Aquesta emblemàtica seu de la concentració, molt adequada per a la nostra activitat, va ser cedida per acollir els nostres joves esportistes. El tracte que varem rebre va ser molt bo i fins i tot, a l'arribada ens esperaven amb unes acreditacions fetes amb trossos de pell rebutjats perquè ho poguessin manipular els nens i nenes assistents a la concentració.

Els retalls de pell per fer acreditacions.

Pel que fa a l’àmbit esportiu, van haver-hi 26 alumnes dividits en dos grups: 18 nens i nenes de categoria sub-10, i 8 nens i nenes de categoria sub-8. A l’any 2017, el grup de sub-8, amb tots, o la majoria dels que van participar en aquesta concentració, faran una sèrie de noves concentracions amb l'entrenador Jordi Morcillo. A la categoria Sub-10, el grup de becats realitzaran entrenaments on-line fins el juny de 2017 amb l'entrenador MC Daniel Leiro.

Entrenament amb el Jordi Morcillo.

Com el nombre d'alumnes de grup de sub-10 era ampli, es va dividir en dos per fer la feina dels entrenadors més útil. Un entrenador va ser el mateix MC Daniel Leiro i l'altre va ser el GM Jordi Magem. Tots els alumnes, després de la jornada de treball i esforç, van sortir molt contents de les classes i amb ganes de seguir gaudint del nostre esport.

Classe de l'entrenador GM Jordi Magem.

Durant l'entrenament, els alumnes es van concentrar en fer els exercicis d’escacs, van escoltar atentament les explicacions de l'entrenador i, al final de la classe, van jugar algunes partides amb rellotge.

Per últim, caldria agrair el tracte i organització tant del Club d'Escacs Ateneu Igualadí, com del gremi d'adobers d’Igualada Leather Cluster i l'Escola d'arts i oficis Gaspar Camps, en especial a la Blanca Torras, el Joan Vivancos i la Cristina Lladó. Moltes gràcies i fins la propera.

 

Galeria fotogràfica