Finalitzada la darrera ronda, ja tenim podis de guanyadors. Els premis eren per als 8 primers de cada categoria.

A la categoria sub-10, el Gerard Añó, del Peó Vuit, amb 9 de 9 és el campió de la categoria, seguit del Joan Moles, del Santa Eugènia, cedint només el punt contra el campió. Completa el podi el jugador de l’Escola d’Escacs Salou, Alexandre Domene, sent el primer del grup de 7 punts on també estan els esportistes Lucas Puente, de la Paretana, i Leo Gardner, del Sitges.

Els premiats de la categoria sub-10.

El Jan Travesset, del Sant Andreu, amb 8 punts és el campió de la categoria sub-12. L’han seguit el Josep Navajas, del Vall del Tenes, amb 7.5 punts, que no ha pogut passar de les taules a la darrera ronda. Completa el podi el Nicolas Jimenez, del Peona i peó, encapçalant el grup de 7 punts i que gràcies al desempat ha quedat tercer. Altres del grup de 7 punts han estat l’Artur Taltavull i Edgar Roca, del Sant Andreu, i Bernat Xifra, del Gerunda.

Els premiats de la categoria sub-12.

De la categoria sub-14, el campió abans de començar la darrera ronda ha estat el mateix que al finalitzar. En Guerau Masagué, del Lleida, ha estat per davant tot el torneig i ha acabat campió amb 7.5 punts. L’han seguit el Sergi Riu, del Foment Martinenc, i la Joana Ros, del Sant Boi, la Laura Povill, del Peona i peó, i el Carles Martin, del Pallejà, amb 7 punts, que han completat el podi.

 

Els premiats de la categoria sub-14.

L’Albert Castillo, del Vila Olímpica, s’ha imposat a la categoria sub-16 estant per dalt durant tot el torneig. En mestre fide Gerard Ayats, del Llinars, ha quedat segon, amb 7.5 punts, i Hector Sama, de La Lira, ha completat el podi amb 7 punts.

Els premiats de la categoria sub-16.

Pel que fa a la màxima categoria, la sub-18, el jugador del Peona i peó, Daniel Garcia, s’ha imposat per desempat davant del jugador del Gerunda, Guillem Salagran, tots dos amb 7 punts. Xavier Povill i Carlos Martinez, del Peona i peó, i Guillem Porta, de l’Ateneu Colon, amb 6 punts, els han seguit en el podi.

Els premiats de la categoria sub-18.

Pel que fa els tres primers de la Copa Promoció han estat el Sant Andreu (amb Travesset, Taltavull i Roca), Vall del Tenes (amb Josep Navajas, Antoni Navajas i Gonzalez) i Llinars (amb Parra, Lobo i Asier Casares).

 

Copa promoció. (Foto Esther Arranz)

Al trofeu Jordi Puig els tres primers han estat el Peona i peó (amb Garcia, Xavi Povill i Laura Povill), seguit del Llinars (amb Ayats, Martin i Prats) i l’Ateneu Colon (Porta, Marzo i Claramunt).

Trofeu Jordi Puig.

Felicitats a tots els esportistes i fins la propera edició!.