Aquest cap de setmana es va jugar a Figueres la Final a 8 equips de la categoria SUB-12. Va estar organitzada pel Club d’Escacs Alt Empordà com a guanyador de la edició del 2017.

Seguint la tradició des de que hi ha copa rotatòria, va tornar a guanyar un club que no ho havia fet mai. Cinc Finals i cinc Campions diferents.

Aquest 2018 ha guanyar l’Associació Paretana d’Escacs gràcies al desempat holandès ja que varen guanyar els dos primers taulers, mentre que el Llinars guanyava els dos darrers quedant Sots-campió. El podi el va completar el Figueres que, en el duel local, va guanyar la final de consolació a l’amfitrió, l’Alt Empordà.

La resta de participants es varen classificar en el següent ordre: 5è Peona i Peó, 6è Santa Eugènia, 7è Mollet i 8è Valls.

Les fotografies son d'en David Campos que ja va fer les de la Final d'Edats a Vila-seca. Les podeu veure i descarregar totes clicant a la Galeria de Fotos.

QUADRE DE LA FINAL

GALERIA DE FOTOS

Els Campions de l'Associació Paretana d'Escacs. L'equip el formaren Martí Muñoz, Lucas Puente, Denis Romero i els germans Adrià i Pau Manel Prada.