Diumenge, dia 21 d'octubre, va finalitzar el Memorial Arturo Pomar que es va celebrar a la seu de la Federació Catalana d'Escacs i va aplegar als millors classificats de les categories sub-10 i sub-12 del Campionat de Catalunya d'edats del passat abril. Al finalitzar la darrera ronda es va fer l'entrega de premis amb el fill de l'Arturo Pomar, Eduard Pomar, i el vicepresident de l'àrea de màrqueting i comunicació, en Ramón Caro.

Participants de les dues categories del Memorial Arturo Pomar amb les autoritats.

A l'inici de la darrera ronda, hi havia l'empat a 3.5 punts entre el Daniel Salinas, del Colon Sabadell Chessy, i el Pol Ortiz, del Tres Peons, mentre els seus perseguidors estaven a punt i mig de distància. Es decidien les dues primeres places de la categoria a la darrera ronda amb els enfrontaments entre la Júlia Pinyol (peona i peó) contra el Daniel Salinas (Colon Sabadell Chessy) i el mític matx entre el Dan Clotet (Joviat) i el Pol Ortiz (Tres Peons). En Dan va guanyar al Pol igual que el Dani a la Júlia, deixant definit el podi. El campió de la categoria sub-10 va ser el Daniel Salinas, del Colon Sabadell Chessy, el segon classificat, a un punt del campió, en Pol Ortiz, del Tres Peons. I va tancar el podi l'Alexander Domene (Escola d'Escacs Salou) amb 3 punts.

Participants del Memorial Arturo Pomar de la categoria sub-10.

Classificació final sub-10

Pel que fa a la categoria sub-12, l'inici de la darrera ronda va ser trepidant. El matx més interessant, i que decidia el campionat, va ser el matx entre Gerard Añó (Peó Vuit) contra el Juan Alber Garcia (Alt Empordà). El jugador empordanès va arribar a la darrera ronda amb 3 punts, mig més que el Gerard Añó i el Roger Bernadó (Colon Sabadell Chessy). Així doncs, el matx entre Añó i Garcia era la decisiva, ja que el Gerard Añó tenia millor desempat a l'haver guanyat al Roger Bernadó a la segona ronda. Després d'una dura lluita, el jugador de les Terres de l'Ebre es va imposar al Juan Alber aconseguint el campionat. El podi el va completar el Roger, que va guanyar la seva partida aconseguint el subcampionat, i Juan Alber Garcia, en tercera posició.

Participants del Memorial Arturo Pomar de la categoria sub-12.