El dimecres, 9 de desembre, va finalitzar la participació dels nostres representants en el Campionat del Món On-line d'edats. Per part de la Federació Catalana hi participaven 4 esportistes catalans, l’Isaac Hermán (Sub-10 del Colon Sabadell Chessy), l’Àlex Villa (Sub-10 del C.E. Montornès), l’Aramí Lobo (Sub-14 del C.E. Llinars) i la Joana Ros (Sub-18 del C.E. Sant Boi).

 

Els participants del Campionat del Món On-line d'edats, l'Álex Villa, l'Isaac Hernan, Aramí Lobo i Joana Ros.

 

La primera fase era només el classificatori continental, on els nostres representants no van poder classificar-se per jugar la segona fase. Per a jugar aquesta segona fase només es classificaven els 3 primers de cada categoria. La delegació russa és la que més pòdiums van obtenir, un total de 8.

En la Categoria Sub-10, l'Alex Villa va quedar en 15a posició, amb 4.5 punts, mentre que a la mateixa categoria, l'Isaac Hermán va aconseguir 4 punts i la 28a posició.

L'Aramí Lobo, en la Categoria Sub-14 Fememina, amb 3.5 punts va quedar a la 31a posició i, a la categoria sub-18 femenina, la Joana Ros, amb 3 punts, a la 24a.

Tots quatre van fer un meritori Campionat i els volem felicitar per la seva participació.

El Torneig organitzat per la FIDE es va celebrar en una Plataforma Australiana anomenada Tornelo amb total normalitat i connexió en Directe amb Chess24 per veure totes les partides que es disputaven.