Aquest matí ha finalitzat la 73ena edició del Campionat de Catalunya femení. L'Elisabeth Riera, del club d'escacs Cirera, s'ha proclamat campiona per segon any consecutiu després de signar taules en la partida d'avui. L'han acompanyat al podi Imma Hernando, del Cadena, i Laura Martín del Llinars, que repeteix també en la tercera posició.

El torneig ha transcorregut sense incidències a l'hotel Aromar de Platja d'Aro durant els dies festius de la Setmana Santa. S'ha pogut gaudir d'un molt bon ambient entre totes les jugadores participants. A l'entrega de premis hem comptat amb la presència de Carme Hospital, propietària de l'hotel Aromar, i Albert López, regidor d'esports de l'ajuntament de Platja d'Aro, que juntament amb el delegat federatiu, Albert Badosa, han fet entrega dels premis a les guanyadores.

La campiona d'aquesta edició està classificada per participar en la final a 16 del Campionat de Catalunya absolut que tindrà lloc a Balaguer durant el mes de maig i per representar a Catalunya, juntament amb la segona classificada, al Campionat d'Espanya femení al mes d'agost a Linares. A més a més, la campiona ha sigut també convidada per Club d'Escacs Platja d'Aro a participar en un matx Catalunya vs Russia que es disputarà al mateix hotel de joc el cap de setmana del 27 i 28 de juny.