Victòria apurada de Miguel Muñoz i Leancy Beatriz Fernández

El dissabte 14 de gener, al matí, es va disputar al local de la Federació la vuitena edició del Torneig de Parelles Mixtes. Un total de 26 parelles van venir a competir en aquest torneig, en format blitz, a un ritme de 3 minuts més 2 segons per jugada, a un total de nou rondes.

L’horari de joc es va complir amb escreix i fins i tot es va avançar a la previsió d’acabar a les 13:15 hores. Tot va anar molt fluïd i l’espera entre ronda i ronda va ser curta, gràcies en part a la bona feina del Carles Giménez, àrbitre principal, i de la Laura Martín, àrbitre adjunt.

Entrant ja en el tema esportiu, podriem dir que aquesta edició va ser molt disputada. Hi havia unes quantes parelles que sobre el paper lluitaven amb opcions reals d’emportar-se el triomf. A part de la parella finalment guanyadora, també la parella formada pel Gerard Ayats i la Joana Ros tenia molt a dir, igual que la jove parella Leo Valle i Lidia Sierra, la parella familiar Francisco Javier García i la Laia García i alguna més que van anar jugant per dalt.

Passada la tercera ronda, la parella Muñoz-Fernández s’havia despenjat amb dos empats, pel que semblava que aquesta no seria la seva edició. Ayats-Ros seguia amb força, igual que Alfonso-García Castany i Cano-Casares. Però no, Muñoz-Fernández es van recuperar a força de guanyar els sis matxs restants contra tots els rivals directes. Això, sumat a l’empat entre Valle-Sierra i Ayats-Ros va ser suficient per guanyar en solitari. Al final, mig punt a favor els va separar dels segons classificats, la parella Ayats-Ros. Valle-Sierra van ser merescuts tercers classificats, igual que molt meritòria la quarta classificació, i primera parella familiar, de García-García. La primera parella a emportar-se el tram de 1900 va ser la formada per Sabater-Guitian.

La parella guanyadora al centre de la fotografia.

Volem agraïr a tothom la participació en aquest torneig i esperem l’any vinent anar millorant en participació! 

Classificació final

Àlbum de fotografies