El passat 23 de setembre la Universitat de Lleida i els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a Lleida van dur a terme la presentació del projecte “Escacs a l’escola” per aquest curs escolar a les Terres de Lleida.

L’acte, el qual es va dur a terme a les instal·lacions de la UdL, va constar d’unes partides simultànies d’escacs a càrrec del GM Josep Oms amb estudiants de la UdL i alumnes de l’escola Sant Jaume – Les Heures de Lleida i va comptar amb la presència de la Sra. Maria Pau Cornadó, degana de la facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, el Sr. Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, i la Sra. Marta Amigó en representació de la Federació Catalana d’Escacs.

En acabar l’acte, es va explicar el projecte als mitjans de comunicació presents i la Sra. Cornadó també va anunciar que aquest curs la UdL oferirà als seus alumnes una assignatura transversal sobre escacs.

Durant la mateixa setmana, les escoles Sant Josep de Calassanç (Lleida), Francesc Feliu (Aitona), Pràctiques I (Lleida) i La Noguera (Balaguer) van dur a terme activitats relacionades amb els escacs per tal de difondre aquesta pràctica.